|
Düşme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2025 Saat 13:37 |
Hocam sol kaşının bitimini sehpaya vurmuştu. Herhangi bir nörolojik araz yok 2 hafta oldu baya gecti tomogrofi cekmek istiyorlar diyede götürmedim. Önce morardı yeşerdi gecti ama o bölgede cizgi şeklinde bir ödem var cok ince. Oda zamanla gecer mi? Elleyince derinin altında bir kabartı geliyor sert şekilde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN!!! Sakin Turkiye'nin cocuk doktorlarina asla inanmayin.
KACIN ve sakin hicbir sey yaptirmayin!!
|
|
![]() |
|
Deryayrnd ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Deryayrnd
Yok hocam sizin yazılarınızı okuduktan sonra dikkat ediyorum böyle durumlarda takip edip bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu saatten sonra hicbir sey olmaz, ayrica da kafatasinin EN SAGLAM bolgesi orasidir. Hicbir sey olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|