|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2025 Saat 13:32 |
Merhaba hocam oğlum üç yaşında neredeyse bir haftadır grip vardı bende sizin grip için söylediklerimizi uyguladım ancak iki gündür aşırı kuşak ağrısı ve ateş vardı illiadin be serum fizyolojik kullandım tarif ettiğiniz gibi. Sanırım gece kulak zarı delindi çünkü koyu kıvamlı sıvı gelmeye başladı kulağından. Ben de dün akşam itibariyle bactrim başladım ve ağrısı çok olduğu içinde pedifen verdim. Ancak hala ağrısı devam ediyor. Sormak istediğim bu ağrı ne kadar daha sürer acaba veya antibiyotik mi başlamam gerekir artık. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin'e devam etmekten baska sansiniz yok.
Bactrim ile beraber kullanin. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|