|
Ast alp |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Firdes
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Mar 2024 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ast alpGönderim Zamanı: 08 Oca 2026 Saat 17:56 |
|
Hocam merhaba oglum geçen hafta çarşamba kusma başladı çok halsizdi acile götürdük igne yapıp gönderdiler gelince devam etti isal oldu pazar tekear götürdük swrum taktılar kan alındı ultrasyon röntgen çekildi AST66 ALP644 çıktı tekrar hafta içi getr dediler ben yazılarınızdan anladıgım kadarıyla d vitaminimi eksiktır diye düşündüm 2 yaşında 11buçuk kilo 89boy ultrayyon da yogun gaz dediler kaka sonucundada yogun yag ve nişasta dediler hocam şimdi düzeldi twkrar kan aldıralımmı Alp Ast için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Saat 44 Dakika önce Saat 10:03 |
|
Ne kadar da çok seviyorsunuz; "aldatılmayı/dolandırılmayı!!!"
Serum takmalar, Röntgenler, US'lar, Kan tahlileri!! Kaka tahlilleri! Yapılanların tamamı nafile işler ve sadece ailelerin gözünü boyamaya yönelik "show" lar! ALP yüksekliği; eksikliğin derecesini göstermez, D vitamin bakılmadı ise, sadece D vitamini baktırın. Hiç hastaneye gitmese idiniz, şimdiye çoktan iyileşmişti. Bugünden geriye soru-cevapları okuyun, yediğiniz kazığın boyutunu anlarsınız. |
|
![]() |
|
Firdes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Saat 18 Dakika önce Saat 10:29 |
|
Hocam baktırmadım ama ben bir ampul d vitamini verdim kötümü yaptım bilmiyorm ne zaman baktırıym yani etkisi ne zaman belli olur çocuk düzeldi hiçbişeyi yok ama karaciger ileti tetkik yapılması gerekir denilince çok korktuk yani başka kanlarada bakılması gerekmiş kan verdirmedm şimdiden çok teşekkür ederim ce abınız için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Saat 5 Dakika önce Saat 10:42 |
|
3 ay sonra baktırıp, bana yazın.
Karaciğer ile ilgili bir yükselme: 2000-3000 ler civarında olur. Türk doktorlarının gazına gelmeyin.
|
|
![]() |
|
Firdes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Saat 57 Dakika önce Saat 10:50 |
|
Tamm hocam çok teşekkür ederim hocam birde diger alp ast yede baktırıyımmı hocam ben zaten hep okuyorum da çevre baskısı ve çocugu sankı umursamıyorsun gibi oluyor bu yüzden götürdüm kafamız dahada bulandı
|
|
![]() |
|
Firdes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 7 Dakika önce Saat 12:40 |
|
Hocam çok özür diliyorum ama içim hiç rahat degil 2 yaş çocuk için ALP referans aralıgını söylermisiniz bizde 2 katı olmuş dediler hbg 11.5 çok zahmet oluyorum ama inanın sürekli yazılarınızı okuyorum tek güvendiğim sizsiniz
Düzenleyen Firdes - 13 Saat 5 Dakika önce Saat 12:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 52 Dakika önce Saat 17:55 |
|
1-9 yaşlar arasında: 145-420U/L dir.
D vitamin eksikliği düzelince süratle normal seviyelere gelir. Yazarlar kısmından bu mevzuyu anlattığım yazımı ve Sabit Forum; 1. sayfa ilk yazıyı okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 46 Dakika önce Saat 18:01 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|