Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - foruma giriş izni
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuforuma giriş izni

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berrakah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: foruma giriş izni
    Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 13:39
İyi günler! Bende siteye giremeyenlerdenim. Hamileliğimi ve oğlumu büyütmeyi buradiki bilgilerle doğru bir şekilde yapmaya çalıştım ve gerçekten faydalandım.Ama artık buna engel kondu bazı üyelerin isteği üzerine! peki sessiz üyelerin isteği?Zaten forumda kıdemli üyelerin,elmas üyelerin, pırlanta üyelerin girebildiği başlıklar var.Neden tekrar bu şekilde engele gerek duyuldu?En azından bebeğim ve çocuğum kısmı neden açık değil?Eğer bu forum anne çocuk forumu ise ve anne ve anne adaylarının bilgi paylaşım yeri ise bu şekildeki engellemenin hoş olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ben siteyi 2006dan beri takip ediyorum sessiz olarak. Sadece bende düşüncelerimi belirtmek istedim. TEŞEKKÜRLER

Düzenleyen berrakah - 28 Nis 2011 Saat 13:41
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 14:31
İlk önce aramıza hoşgeldiniz. Sizin giremediğiniz bölüm tüm üyelerimize hatta misafirlerimize bile açıktır.  http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=4&title=bebegim-cocugum-hakkinda

Forumumuzda katılımcı üye ve üzeri üyelere açık olan yerler ise burada aktif olan üyelerimizin özellerini paylaştıkları bölümlerdir. Takdir edersiniz ki sessiz üyelerimizi veya misafirlerimizi tanıyamıyoruz bu yüzden üyelerimizin paylaştıklarını bir nebze koruyabilmek için katılımcı üyelere açık tuttuk nedir bunlar ağlama duvarı, üyelerimizin buluşmalarında ekledikleri fotoğraflar vb...

2006 yılından beri bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz ve sizi aramızda aktif bir şekilde görmek isteriz. Keyifli paylaşımlarSmile

Düzenleyen Gamze - 28 Nis 2011 Saat 14:32

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
ayse76 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 78
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 15:41
ben de uzun süredeir takip ediyorum,ancak şu kısıtlama kalkmalı..neden ise katılımcı olmayan ve 150 mesajı doldurmayan üyenin aglama duvarına yazıp paylaşabilecegi dertleri sıkıntıları olmadıgını düşünme mantıgınız yanlış.zaten bu kanıya nasıl vardınızda ,bizim gibi vakti sınırlı imsanların cocuk fderdi olmayabilecegi bir mantıgına vardınız anlamadım..he mantık şu o zaman,bu üyelerr dertlerini sorunlarını burada paylaşamaz,fikir alışverişinde bulınamaz,nereye giderseniz gidin..biz uzun süredeir buradayız,sizin hakkınız yok denilmekte...peki o zaman burasının adı neden forum,o zaman bloglara dönüşsün,şifre istensin,ve o şifre de sadece kendi arasında tanışanlara verilsin..yapılan hareker oldukça sacma...inşaallah görebilirsiniz ve burada 150 msj altındaki insanların da sorunlarını paylaşmaya ihtiyacı oldugunu farkedersiniz...

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 15:51
Bu konu hakkında üyeler tarafından gelen istekler doğrultusunda bu şekilde davranıldı...
Olaya şu açıdan bakınız,çünkü üyelerin isteği bu yöndeydi,ağlama duvarına bir sıkıntı veya bi derdini yazan arkadaş,yeni üye olmuş ve daha kimseyi pek iyi tanımayan biri tarafından okunmasını istemeyebilir..Ama zamanla o güven arttıkça kaşınızdakinin derdini veya sıkıntısı önyargılı değil onu birazda tanıdığınız için daha farklı yaklaşabilirsiniz.
Asla sizin hakkınız yok diye düşünülmüyor yanlış anlamışsınız bence,hepimizin çocukları var,ve hepimiz zaten belli zamanlarda girebiliyoruz..Bu kadar üyenin isteği göz ardı edilemezdi ondan bu uygulamaya gidildi,umarım forumda daha aktif olduça daha güzel paylaşımlarda bulunabilirizSmile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 15:56
Burada kimse şunu düşünmesin, mesaj sayısı az olanın derdi de yoktur gibi mantıkla hareket etmiyor, bunu da nerden çıkardınız Smile Ayrıca burası bizim, siz başka yere gidin diyen de yok Smile Hingi foruma giderseniz gidin buna benzer kısıtlamalar vardır. O zaman üyelik de olmasın, herkes yazıp gitsin, tüm dünyaya açık olsun... Sizin mantığınızla düşünürsek konu buralara kadar da gelebilir Smile Buraya yazan kişiler sürekli giriyor ve paylaşımda bulunuyorsa, özellerini de kendilerine özel bir yere yazma lüksü olmalı diye düşünüyoruz... 
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 16:12
Ağlama duvarında arkadaşlarla paylaşımlarda bulunuyoruz. Üzüntülerimizi, şikayetlerimizi yazıyoruz. Bunu hiç tanımadığımız birilerinin okuması bizi rahatsız ettiği için özellikle rica ettik sağolsun mod arkadaşlarda yöneticimize ileterek duyarlı davrandılar. Yani burada bazı yerlerin kapanmasını biz üyeler istedik. Mod'lar değil. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 16:27
Orjinalini yazan: ayse76 ayse76 Yazdı:

ben de uzun süredeir takip ediyorum,ancak şu kısıtlama kalkmalı..neden ise katılımcı olmayan ve 150 mesajı doldurmayan üyenin aglama duvarına yazıp paylaşabilecegi dertleri sıkıntıları olmadıgını düşünme mantıgınız yanlış.zaten bu kanıya nasıl vardınızda ,bizim gibi vakti sınırlı imsanların cocuk fderdi olmayabilecegi bir mantıgına vardınız anlamadım..he mantık şu o zaman,bu üyelerr dertlerini sorunlarını burada paylaşamaz,fikir alışverişinde bulınamaz,nereye giderseniz gidin..biz uzun süredeir buradayız,sizin hakkınız yok denilmekte...peki o zaman burasının adı neden forum,o zaman bloglara dönüşsün,şifre istensin,ve o şifre de sadece kendi arasında tanışanlara verilsin..yapılan hareker oldukça sacma...inşaallah görebilirsiniz ve burada 150 msj altındaki insanların da sorunlarını paylaşmaya ihtiyacı oldugunu farkedersiniz...

takip etmeye vaktiniz var ama yazmaya yok öyle mi...kusura bakmayın ama bizlerde çocuk büyütüyoruz, ev işlerimizi yapıyoruz ve forumda paylaşımda bulunuyoruz. elbet sizlerinde derdi vardır ama sadece takipte kaldığınızı düşünürsek dertlerinizi de bizimle paylaşmak istemezsiniz veya paylaştınız diyelim ben sizi fazla tanıyamadığım için yardımcı olamam...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2011 Saat 20:49
Bende 2007 yılının başından beri takip ediyorum,yani site kurulduğu günden beri,bi kaç ay misafir olarak takip ettim daha sonra üye oldum...

Bu zaman zarfı içerisinde bir çok olaya şahid olduk,en sık karşılaştığımız olayda,üyelerin eş veya akrabalarının msjlarını takip etmesi oldu...

Yeri geliyor eşlerimizle problemlerimizi,yeri geliyor kayınvalidemizle yaşadığımız sıkıntıları paylaşıyoruz,ben dahil bir çok arkadaşımızın eşleride bu foruma üye..Sanal ortamda kimlerin okuduğunu bilemediğim bir ortama özelimi yazamam diye düşünüyorum kendi adıma...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.