|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
egeliyim
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: fototerapi sonrası değerlerin yükselmesiGönderim Zamanı: 28 Nis 2014 Saat 17:51 |
|
21.04 te doğum yaptım, 25.04'te 18 di kan değerlerimiz, 24 saatlik fototerapi aldık, sonunda 13 e düştü ve taburcu olduk, değerlerin genellikle tekrar yükselmediğini ama yine de tekrar bakılması gerektiğini söylediler, 28.04'te kan değerimiz 14.8e çıkmış, drumuz izinli olduğu için yorumlayamadı, sizce tehlikeli bi durum var mı? 3660 gr doğmuştu oğlum , bi miktarını kaybetmişti, bugün doğum kilosuna tekrar ulaşmış, bol bol emziriyorum, 2 saatte uyanmazsa uyandırıyorum..başka neler yapılabilir hocam? (bu arada da ben 0rh +, oğlum A rh +) şekerli su ver diyorlar, işe yarar mı?
|
|
|
ege'nin annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2014 Saat 21:06 |
|
1- 3. gunden itibaren Bilirubun tehlikeli siniri; 17'den, 25'e cikar.. 3. gunden sonra, yapilanlarin hepsi SAHTEKARLIK olup, sizden, 3 kurus daha fazla para tirtiklayabilmek icin yapilan dumenlerdir, hicbirine inanmayin, hicbir tetkik yaptirmayin...
2- BUTUN, cocuklar, dogduktan sonra, 200-400 gram kaybederler ve 20. gun dogum kilolarina erisirler. (Son makalemi okuyun). 3- BEBEK sariliginda, fazladan beslemek ve sekerli su vermek, dunyada bir tek TURKLERE mahsus bir SALAKLIKTIR.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Nis 2014 Saat 21:07 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|