|
Gaita da kan |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gaita da kanGönderim Zamanı: 11 Saat 1 Dakika önce Saat 14:46 |
|
Hocam bu konuyu da farkli baslik altinda sormak istedim.Bulundugumuz bolgede hastane durumlari sıkıntılı sanirim 2 yil daha burdayiz yoksa sizi rahatsiz etmek istemezdim fikrinizi almak istedim. Silme esnasinda pecetede yogun olmayan 1 kez olup tekrari olmayan durumlarin onemi var midir ya da ne siklikla olursa önem arzedebilir. Yenilen birseyden mi kaynakli oldu anlayamadim..
Sadece bazen ozellikle baslangici sert olan diskilamada toplu igne ucu kadar ancak diyebilirim belli belirsiz kan gorulmesi onemli birsey midiir. Yas 35 kadin 176 boy 62 kiloyum. Aile gecmisimizde de kolon rektum sorunu yok baska bir sikayetimde yok karin agrisi oshal kabizlik gibi. Kolonoskopi gizli kan testi hangi durumlarda gerekebilir ona gore takip edeyim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 24 Dakika önce Saat 20:23 |
|
Silerken değil, kaka üzerinde veya kaka ile karışık kan olacak ve her kakada olacak!!
|
|
![]() |
|
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 20 Dakika önce Saat 21:27 |
|
Bu cok kucuk toplu igne basi kadar olan kan goruntusune diskiyla karisik degil de diskinin yuzey kisminda rastliyorum. Her yerde degil sadece ilk diskinin ciktigi kisimda. Hemoroid belirtisi olabilir mi hocam sadece bu sikayetler ile.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 52 Dakika önce Saat 22:55 |
|
Hemoroid olsa, elinize gelir. Ayrıca da, hastalık durumlarında, kan "akar" derecede olur.
Çok uzattınız!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|