|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şevkiye ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2014 Saat 15:52 |
İyi günler hocam
Su an kafam öyle karışık ki ne yapacağımı bilmiyorum.11 haftalık bir bebeğim var.ilk 20 günden sonra kanadını 3-4 günde bir yapmaya başladı bu yaklaşık bir ay sürdü.fitil kullanımından bir gün sonra kakasinda kaygan bir sumuksu icinde kılcal kan gördüm.yapılan testte 6-7 lökosit ve gizli kan görüldü.Dr U dinleneyip verdigi flagyl şurubu kullanmadım 15 gün bio gaya damla kullandim süt ürünleri yemedim tekrarlanan test sonunda lökosit bol ve eritrosit var gizli kan yine + flagylde Dr ısrar etti sonra kültür verdik ama ben korkudan flagyle başladım kültürümüz temiz çıkınca Dr a ve kendime sinirlenerek 2 gün sonunda ilacı bıraktım cocuğumda ateş ve ishal yok ama artık kakasini günde 2-3 kez yapıyor sadece antibiyotiği kesmeme takip eden 2 gün 3-4 kez sulu kaka yaptı su an hicbirsey kullanmıyorum yarın başka bir Dr a gideceğiz o süt alerjisine benziyor dedi hala icinde süt olan hicbirsey ve dana eti yemiyorum bu bebeğimin beslenmesini olumsuz etkilemezmi?ayrıca sadece gece yatmadan sutum azaldığı için 60 cc mama veriyorum.onu da süt alerjili bebekler için olanından ne olur yardım edin kafam çok karışık antibiyotiği kesmekle iyi mı yaptım bilmiyorum iyi çalısmalar değerli fikirlerinizi bekliyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta, bebekler bu SEKILDE KAKA YAPARLAR...... Pes dogrusu, bu kadar cahil ve paragoz doktorda gormedim...
Sirtenin ilk sayfasinda; Yazarlar bolumunde, "Yeni doganin ozellikleri' makalemi okuyun, bunlarin HEPSI anlatildi.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|