Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gaz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgaz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hamza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: gaz
    Gönderim Zamanı: 09 Mar 2013 Saat 14:29
mrb hocam .oglum 17aylık.37 haftalık dogdu.dogum kılosu 3.900 boy 50.suan 15.600 boy 89.sureklı gaz sıkayetımız var .6 ay sadece anne sutu aldı kesımlıkle mama cıcıbe ekmek pırınc unu vermedım.gaz ılacları kullanmadım kullanıca dahada arttı .gece gunduz aynıyız gazı gelınce kaka yaparken sureklı agrı oluyor.hele bırde gaz yapan yıyeceklerden yerse sabahlıyoruz.sızın soyledıgınız festali esım dun aldı eczacı cocuklara kulanılmaz demıs ama ben aldırdım aksam bırtane ezdım verdım sonuc sabahladık yıne.gaz bolumunu tamamen okudum hocam bızım gıbı olanlar var onerınız festal bıze yaramadı. baska ne onerıırsınız.tahlıler temız.ultrason yogun gaz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2013 Saat 18:33
17 aylik ve 4.6kg. fazlaligi var. Festal'e ihtiyaci olanlarda, kilo fazlasi yoktur. Normal veya kilo eksigi vardir... Basta sorsaidiniz, zaten vermezdim.. Sekerli, unlu-nisastali gidalari azaltin, meyva, gunde 1-2 adet olsun, fazla olmasin. Birde bunun icin; US cekildi ha!!!!   Allah o doktorlara,  akil fikir versin...
Yukarı Dön
hamza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2013 Saat 23:35
hocam cevabınız icin tşkr.evet US 3 aylıktı cektıklerınde.size nasıl ulasabılırım.....
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 07:05
Ulasmaktan kastiniz???? Buradan yazarak  veya Amerika (Arizona)ya  gelmeniz gerekir...
Yukarı Dön
hamza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2013 Saat 23:01
hocam ben sizi yenı buldum nette dolasırken gun boyu yazdım sıkıntılarımızı tam gonderecem silndi belkı on kez ulaşmaktan kastım  tlf no verırmısınız acaba dıye dusundum amerikaya gelmek nerdeee:)))çunku bu gazdan cok cekıyorum 17 aydır uykusuz hergecem acaba sız care olurmusunuz dıye dusundum umut işte.ogluma 12 sene sonra ulastım cok zor yanı cokta zor buyutuyorum.her seyıne razıyım fakat gece uyumamsı cok yoruyor benı nasıl bır gaz anladım.eger becerebılırsem bastan sona yazıcam ınsallah.kusura bakmayın mesgul ettiğim için.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2013 Saat 04:47
Bebek gazinin sebebi; hareketsizliktir. Bu sebeple bu tip gazlar; cocuk donmeye basladiginda (4-6 aylarda) gecer... Bu donemden sonra olan gazlarin sebebi farklidir.
1- Asisi miktarlarda besleniyor  veya fazla sekerli gidalar veriliyor. Cocukta kilo fazlasi vardir ve kaka rengi; altin sarisi olacagina, yesile donmustur.
2- Inek sutu proteinini hazmedemiyordur. Keci sutu denenebilir.
3- Enzim eksikligi olabilir; Gunde 1 defa, Festal drajeyi havanda ezip verin. 2-3 gunde belli olur. 
Once bunlari yapip sonuclarini bir yazin, ondan sonra goruselim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.