Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gebelikte varis yada çatlaklar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugebelikte varis yada çatlaklar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Konu: gebelikte varis yada çatlaklar
    Gönderim Zamanı: 31 Mar 2010 Saat 23:25
31.haftamın içindeyim ve daha önce farketmediğim bişeyi farkettim.karnımda şu anda hiç çatlak yarılma olmadı.yalnız her 2 arka baldırımda böyle morarma gibi kanlı gibi damarlanmalar oluşmuş.zannediyorum ki varis bu oluyor.Kaba etimden içeri doğru çizgi çizgi,dalga dalga çok derin çatlaklar oluşmuş fakat içleri kıpkırmızıConfused Sizlerin hamileliğindede bunlardan oluştu mu?Ne ilaç kullandınız?Bitkisel miydi?Doğumdan sonra geçiyor mu?İçleri bölyle kanlanmış gibi hep mi kalıcak hep?Cry
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 01:13
varıs degıl canım onlar..aldıgın kılodan dolayı tenının gerılmesınden olusan catlaklar..ee gec kalmıssın bırazbılmem faydası olurmu nemlendırıcı krem bıtkısel yag bılemıyorum dogrusu..enım göbegımde ıkı yanındavar catlaklarım zayıflayınca bırde sımdı nınemın göbegı gıbı duruyorLOLLOLLOLLOLazcık kılo olsa duzelcek ya bosver benden baska kımse görmuyo nasılsaLOLLOL
varıs kızıma hamıle ıken sag bacagımda oldu kılcal damarlar hem ayak bılegımde hem alt kaval kemıgının oldugu yerde dısa dogrucıcek gıbı acıldı.nokta vurusu gıbı bır noktadan acılmıs.yesıl damarlar daha belırgınlesmıstı ve dehset bır bacak agrısı cekıyodum gecelerı.sımdı kızım 18 aylık bu söyledıgım yerler mosmor kaldı bacagımda ayak bılegımdekı daha hafıf.hala muthıs agrılar cekıyorum.dr.gıttım dobler cektı ılac verıldı uzunbır sur böle devam edecekmısım.ayakta kalmamaya dıkkat et....benden sana tek ve işe yarayan tek tavsıye...Smile
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 15:24

Doktor fito krem vermişti çatlak için,Çünkü derim ince diye tahmin etmiştim karnımda çatlak oluşacağını.İşin komik tarafı karnım haricindeki yerlerde bunların çıkması oldu.Geçmiyeceğine üzüldüm.Disapprove

Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 15:53
benim kalçalarımda ince kırmızı çizgiler olmuştu ama şu an hiç yok
karnımda çatlak olmadı
seninki de çatlak sanırım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.