Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece ağlamaları ve uyku...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece ağlamaları ve uyku...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepb Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: gece ağlamaları ve uyku...
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2010 Saat 13:54
Kadir bey merhabalar.
kızım ipek 7.5 aylık,69 cm boyunda ve 8.100 gr ve hala anne sütü alıyor,hemen herşeyi de yiyor.
beslenmesi ve iştahı normal,dişimiz henüz yok,bi belirtisi de yok.
sorunumuz şu ki;ipek yaklaşık 2 aydır gece uyumuyor. eskiden 2-3 kere kalkan,emip yatan bir bebekti. ama artık neredeyse saat başı,bazen daha kısa aralıklarla kalkıyor,bir yerini kesmişcesine ağlıyor. çoğu zaman emince tekrar yatıyor ama çoğu zamanda kar etmiyor. gece 200 cc tahıl maması içine bebe bis ve pekmek içip yatıyor,acıkmış olabileceğini sanmıyorum ama gece mama da vermeyi denedim,yine kar etmedi,uyumadı,illa meme istedi. uyandığı zamanlar,bazen gaz çıkarıp geri yattığı da oluyor...
hele son 1 haftadır nerdeyse yarım saatte bir ayakta. gece uykumuz sıfıra inmek üzere. 
şu an çalışmıyorum ve kızımla gün içinde dolu dolu vakit geçiriyorum.
bana da yardımcı olur musunuz?
teşekkür ederim.
ipek kızım...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117415
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2010 Saat 18:31
Gece yediği "tahıl mamalı-pekmezli " karışım hazımsızlık yapıyor olabilir. Onun yerine  düz süt verin bakalım sonuç nasıl olacak.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.