|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuhaldeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhaldeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2014 Saat 12:33 |
MerhaA Doktor bey
oğlum 19 aylık.....bundan 1 ay önce grip geçirdik ama hiç ateşi olmadı daha sonra öksürük bqaşladı bal limon ve serum fiz kullandım... öksürüğü sadece gündüzleri olıuyordu. şimdi bir kaç gün gece başladı öksürüğü fakaat bğuk şeklinde nasıl anlatasam öksürürken sanki nefes alamıyor gibi...ve sürekli arka arka öksürüyor... şunada bal liman veriyorum birde sırtına viks ve sıcak havlu yaptım....bundan ne yapap gerekiyor hocam yardmınıza ihtiyaçım var teşekkür ederim...
|
|
zuhalgirgin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesiz baslayan Gripler, (vucut adam yerine koymedigi icin) 2-3 ay surerler. Herhangi bir sebeple Atesi oldugunda bu oksurukde gececek... Simdilik, aynen devam. SAKIN: Benim kullanmayin dedigim ilaclari kullanmayin.
|
|
![]() |
|
zuhaldeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhaldeniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaman ayırıp cvp yazdığınız için çook teşekkürler hocam 😊
|
|
zuhalgirgin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|