|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2016 Saat 02:58 |
Hocam Merhaba. Kızım 4 buçuk yaşında bu yıl krese başladı. Sadece bir kez antibiyotik kullandık yazmıştım wbc 38 çıktığı için oda. Sonrasında bazen ateş bazen öksürük , sizden öğrendiğim yöntemlerle sukur ilaca gerek kalmadan atlattık. Ama okul açıldığından beri abartmiyorum öksürük bitmedi. Bazen şiddeti arttı bazen azaldı. Bazen kuru bazen balgamli . Ama yok bitmiyor. Hele son zamanlar da kurulu saat gibi gece 2 ye doğru bir kriz tutuyor tam bir saat dolu dolu aralıksız öksürüyor. Balgam tükmuk ağzına doluyor kusacak gibi oluyor.. bakıyorum göğsü sırtı buz gibi terli. Şu yaşına kadar bir kaşık bile öksürük şurubu İçmedi. Burun tikanirsa serum fizyolojik kuru öksürük olursa bal limon . Göğsüne havlu ütüleyip koyuyorum. Soğuk sıkım pekmez vs. Ama yok geceleri öksürük terörü bitmiyor. Ne yapmalı hocam. Sürecek mi böyle. Aynen devam mı etmeliyim yaptıklarıma?
Uykumdan uyandım yazıyorum hocam iyiki varsınız sevgiler..
|
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
ebrar serra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ebrar serra
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı durum bizde de mevcut hocam ne yapalım ?
Kizim4 bucuk yaşında krese gidiyor.2 hafta evvel 4 gün ateşi oldu burun çeşme gibiydi. En son kanadı Gözümde açıyor diye ağlıyordu .4.gun sabah doktora gittiler Gözünde birşey çıkmadı çok şukur.bogazi kızarikmis kültür almislar.verdikleri ilaçları kullanmadim hatta almadik:) Simdide yoğun bir oksuruk seside kısık dilde pas yok ateşte yok ama 3 hafta iyi ise 4 hafta oksuruk oluyor ve tam 3 gece kuvvetli oksurukten uyuyamiyor 5 .gün iyileşiyor hocam serüven halini aldı artık ne yapacağımi şaşırdım .burnu kanayinca korktum serum fizyojik günde 2 kere yapıyoruz.sabrin sonu selamet mi:) eşim çok kızıyor başta ama sonra ben haklı çıkınca artık o da güveniyor size Allah razı olsun..
|
|
![]() |
|
ebrar serra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ebrar serra
Hocam birde bir arkadaşımıza doktor bitkisel carven şurup önermiş
Biliyorum prospan hakkında dediklerinizi okudum.. Bu carven pediatrik şurup için ne dersiniz icinde kekik varmış oksuruk için faydası olabilir mi? İlaç kullanmayı sevmiyorum ama bir taraftan da Böyle bitkisel diye gelen farklı önerilere kulak veriyorum Çaresizlik ten.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet; 10 seneden beri anlattigim gibi, okul/yuva ilk baslayanlar, bu sekilde iki kis oksururler. Zaten Sahtekar doktorlarinda en cok kandirdiklari hasta grubu bu yas grubudur.. Oyle caylar, otlara ve koklere; inanmayin.. BUTUN caylarda, ihlamurlarda iyi gelen, :"Kaynar suyun" sicakligidir. Soguk veya ilik verdinizmi, hicbir faydasi olmaz.. "Bitkisel" lafina kanmayin.. Esrar ve Marihuana da OT!!! Bitkisel diye kullaniyormuyuz?? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|