Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece öksürüğü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGece öksürüğü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
azranınannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı azranınannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gece öksürüğü
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2016 Saat 02:58
Hocam Merhaba.  Kızım 4 buçuk yaşında bu yıl krese başladı.  Sadece bir kez antibiyotik kullandık yazmıştım wbc 38 çıktığı için oda. Sonrasında bazen ateş bazen öksürük , sizden öğrendiğim yöntemlerle sukur ilaca gerek kalmadan atlattık.  Ama okul açıldığından beri abartmiyorum öksürük bitmedi. Bazen şiddeti arttı bazen  azaldı.  Bazen kuru bazen balgamli . Ama yok bitmiyor. Hele son zamanlar da kurulu saat gibi gece 2 ye doğru bir kriz tutuyor tam bir saat dolu dolu aralıksız öksürüyor.  Balgam tükmuk ağzına doluyor kusacak gibi oluyor.. bakıyorum göğsü sırtı buz gibi terli. Şu yaşına kadar bir kaşık bile öksürük şurubu İçmedi. Burun tikanirsa serum fizyolojik kuru öksürük olursa bal limon . Göğsüne havlu ütüleyip koyuyorum. Soğuk sıkım pekmez vs.  Ama yok geceleri öksürük terörü bitmiyor.  Ne yapmalı hocam. Sürecek mi böyle.  Aynen devam mı etmeliyim yaptıklarıma? 
Uykumdan uyandım yazıyorum hocam iyiki varsınız sevgiler..
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
Yukarı Dön
ebrar serra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 49
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrar serra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2016 Saat 14:26
Aynı durum bizde de mevcut hocam ne yapalım ?
Kizim4 bucuk yaşında krese gidiyor.2 hafta evvel 
4 gün ateşi oldu burun çeşme gibiydi. En son kanadı 
Gözümde açıyor diye ağlıyordu .4.gun sabah doktora gittiler
Gözünde birşey çıkmadı çok şukur.bogazi kızarikmis kültür almislar.verdikleri ilaçları kullanmadim hatta almadik:)
Simdide yoğun bir oksuruk seside kısık dilde pas yok ateşte yok ama 3 hafta iyi ise 4 hafta oksuruk oluyor ve tam 3 gece kuvvetli oksurukten uyuyamiyor 5 .gün iyileşiyor hocam serüven halini aldı artık ne yapacağımi şaşırdım .burnu kanayinca korktum serum fizyojik günde 2 kere yapıyoruz.sabrin sonu selamet mi:) eşim çok kızıyor başta ama sonra ben haklı çıkınca artık o da güveniyor size Allah razı  olsun..
Yukarı Dön
ebrar serra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 49
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrar serra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2016 Saat 14:36
Hocam birde bir arkadaşımıza doktor bitkisel carven şurup önermiş 
Biliyorum prospan hakkında dediklerinizi okudum..
Bu carven pediatrik şurup için ne dersiniz icinde  kekik varmış oksuruk için faydası olabilir mi?
İlaç kullanmayı sevmiyorum ama bir taraftan da 
Böyle bitkisel diye gelen farklı önerilere kulak veriyorum
Çaresizlik ten..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2016 Saat 19:57
Evet; 10 seneden beri anlattigim gibi, okul/yuva ilk baslayanlar, bu sekilde iki kis oksururler.
Zaten Sahtekar doktorlarinda  en cok kandirdiklari hasta grubu bu yas grubudur..

Oyle caylar, otlara ve koklere; inanmayin..
BUTUN caylarda, ihlamurlarda iyi gelen, :"Kaynar suyun" sicakligidir. Soguk veya ilik verdinizmi, hicbir
faydasi olmaz.. 
"Bitkisel" lafina kanmayin.. Esrar ve Marihuana da OT!!!  Bitkisel diye kullaniyormuyuz??

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.