|
Gece öksürüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maria Güven ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maria Güven
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 00:20 |
Kadir bey merhaba,
Bu sefer soru sormayacagım, tesekkur etmek için yazıyorum:)) Oğlumda özellikle burnu tıkalıyken ( genelde tıkalı geniz eti şişmiş halde ) sadece geceleri öksürüğü oluyor,.. FS damlatıyorum sürekli ama çok kısa zaman sonra tekrar kapanıyor,. Yılda kaç hafta burnu acık oluyor sayabiliriz.. çünkü genelde hep tıkalı. Son gecelerde sizin dediğinizi yaptım : öksürük başladığında odasındaki petekleri tamamen kapattım + 1 çay bardağı ılık su içirdim + camı açtım, yastığı yükselttim+ limonlu bal verdim.Sabaha kadar öyle rahat uyudu ki. .Eşim bu alerjik Zirtek verelim dedi, bu sefer dinlemedim onu çünkü son kez onu verdikten sonra acile gittik, nefes sıkışması oldu göğüsum ağrıyor diye geceden oglene kadar hiç uyyamadı.).Ben güvendiğim doktorun yöntemleri yapyım dedim. Size çok teşekkür ederim, Gercekten buradan ne kadar tesekkur etsek de az...Allah sizden razı olsun, Yeni yıl size ve ailenize saglık, huzur ve mutluluk getirsin! Herşeyi gönlünüz istedigi gibi olsun🙏 İyiki varsınız🙏 iyiki sizi tanıdık! Bu sitenin yöneticilerine de çok teşekkür ederiz,çok güzel iş yapıyorlar! Başarılar dilerim! |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Turk doktor akli ile, oksuren hastaya Allerji suruplarini vermeyin. Akinti koyulasir.
Allerji ilaclari; "Sahtekarligin 1. Safha" ilacidir. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi muhakkak okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|