|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2016 Saat 03:03 |
Merhaba hocam, 11 aylik 9 kg 68 cm kizim var. Gece hala 2-3 saatte bir uyaniyor ve genellikle aglayarak uyaniyor, emmeden de uyumuyor, gunduz saglam yiyor aslinda ac kaldigini dusunmuyorum ama aglayarak uyanmasi beni tedirgin ediyor. Aliskanlimtan midir yoksa bi problem oldugunu dusunmeli miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gece uyanip; dort basi mamur meme emiyorsa, yapabileceginiz pek bir sey yok, bir tek gece yatmadan evvel, soguk ve az sekerli (100ml'ye 2 ufak kesme sekeri kadar) sut icirmeyi deneyin.. Miktari??? Ne kadar alirsa... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ara 2016 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 207 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam cecabiniz icin, sut de veriyorum ama emdigi halde uyumazsa veriyordum, bugun yatmadan once verdim icerken uyusun diye ama yine uyumadi sonra emzirmeyi denedim memeyi aldigi gibi uyudu, memeyle uykuyu bagdastirdi sanirim, var midir bundan kurtulmanin yolu?
Hatta gece uyandiginda da emerken uyku halinde oluyor cok da sut cektigini sanmiyorum ama baska turlu de uyumuyor😯
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yoktur, idare edeceksin... Vardir, biraz zalimcedir!!!! Memeyi tamamen keseceksiniz, hic vermeyeceksiniz.. EGER; Sizi "yalanci emzik" gibi kullaniyorsa, 10 dakikadan fazla agizinda tutmayin. Keske benim meme emzirme ile ilgili yazilarimi okumus olsa idiniz, bu tuzaga dusmezdiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|