Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece uyku sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGece uyku sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
La.fem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı La.fem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gece uyku sorunu
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2014 Saat 11:54
Dr bey kızım 7 aylık oldu 6. Aya kadar gece uykuları çok iyiydi. 6-7 saat kesintisiz uyuduğu bile oluyordu. Ama 6. Aydan sonra sanki çocuğa bir şey oldu. Yatma saati akşam 9-10 gibi ve en uzun uykusu 2,5-3 saat bazen 45 dk saat başı bile uyanıyor. Bazen eşim tekrar uyutuyor bazense sakinleşmiyor emerek susuyor. Bir anda tüm düzeni değişti tabiki biz de mahvoluyoruz geceleri. Katı gıdaya 6. Ayda geçtik. Doğum kilosu 2930 49 cm şu anda 10300 72 cm. Sadece anne sütü aldı. 3-4 saatte bir emzirdim. Son 1 aydır da günde iki öğün ek gıda veriyorum. Biri sebze püresi biri yoğurt. Bugün itibarıyle kahvaltıya da başladım. Benim anlamadığım uykuları neden böyle oldu? Ne yapabiliriz. Doymuyor olsa bu kadar kilo almazdı. Zaten yoğurdu da yatmadan önce yediriyorum. Tok tutsun uyanmasın diye. Ne yapabiliriz dr bey uykuları uzatmak için? Çok zorlanıyoruz...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2014 Saat 19:23
Gunduz uykularini azaltin.
Anormal kilo almis. 3.5kg doganlar bile bu ayda; 7.7kg dir. 2.6kg fazlasi var. Bana kalirsa, asiri fazla yediginden, geceleri hazimsizlik oluyor ve "Kabuslar" gorup uyaniyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.