Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece uykusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGece uykusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: Gece uykusu
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 12:52
Merhaba hocam,
5 aylık Bebeğim gece uyuyamamaya başladı, bu zamana kadar yatana kadar ağlasa bile gece emip uyurdu..ayrıca uyutmak için bayağ uğraşmam gerekiyor, uykusu olsa bile uyuturken ağlıyor..gece de ağlayarak uyanıyor ve uzun süre uyutamıyorum. Yaklaşık10 gündür bu şekilde, acaba diş çıkarma ile ilgisi olabilir mi ? Oğlum şu anda 7,5 kilo ve anne sütü+ mama ile beslenmekte..gündüz daha huzurlu fakat uyurken yine ağlıyor ve sık sık uyanıyor.. Yapabileceğim birşey varmı oğlumu rahatlatmak için?ben de o da perişanız..Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118156
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2013 Saat 20:37
Sut disleri cikarken; bir rahatsizlik vermezler. 400gram fazlasi var. Kakasinin rengi "yesil" oldumu? Oldu ise, cok yediginden rahatsiz oluyor demektir.
Yukarı Dön
gk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2013 Saat 13:48
Evet kakası yeşil renkte, yanlız oğlumda bir de süt alerjisi var, ben diyet yapıyorum fakat yine de kaka rengi o yüzden yeşil diye düşünmüştüm. Ayrıca rota aşısı yaptırmıştık rota aşısı bebeğime çok dokundu günler boyu ağladı durdu.. O dönemde susması için elimizde salladık ve halen elimizde sallayarak uyutuyoruz başka türlü uyumuyor ağlıyor.. Nasıl bıraktıracağımı şaşırdım bu konuda bi önerinizvar mıdır? (Çok ağladığında yüzünde kırmızı noktalar çıkıyor o yüzden çok ağlamasına dayanamıyorum)sıkıntıları geçince bu yöntemi bırakır sanmıştım ama bırakmıyor. Nasıl bıraktırabilirim bilmiyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2013 Saat 18:49
Sut allerjisi ile yakindan uzaktan bir ilgisi yok, "gazini" cikarmayi becereniyorsunuz veya cok yediriyorsunuz. Zaten yesil kaka da, Cok yedirildiginin isaretidir. Eger, kilosu; 7.1kg dan fazla ise,sikayetleri; kesinlikle hastaliktan degil, cok yedirmekten..Hasta olsa, kilosu 7.1kg.dan dusuk olur..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2013 Saat 04:18
Yukarı Dön
gk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 15:31
Yardımlarınız için gerçekten teşekkür ediyorum size,
Hocam ben size durumu bir de baştan özetleyeyim,
Oğlum 2 aylıkken yüzünde kırmızı benekler çıkmaya başlamıştı,bundan sonra da tüm gün katıla katıla ağlar olmuştu. Ayrıca kakası sümüksüydü ve birkaç kere kan görmüştük bunun üzerine süt alerjisi tanısı koyuldu ve ben diyete başladım, özel mama yedirmeye başladık. O dönemde alması gerekenden az kilo almıştı.Ben diyete başladıktan sonra oğlumun aşırı ağlaması kesildi. oğlumda süt alerjisi yok mudur gerçekten de?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 19:15
YOKTUR... KAZIKLANDINIZ...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.