|
Gece ve sabaha karşı öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sağlıklı nesil ..
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gece ve sabaha karşı öksürükGönderim Zamanı: 9 Saat 33 Dakika önce Saat 06:25 |
|
Hocam merhaba geçen ay bı kusma yaşadı oğlum ağzından burnundan uyurken yiyeceler çıktı burnu yiyeceklerle doldu serum fizyolojik sıktım çıkardım ancak rahatladı sonrasında onzyd verdi doktor iki gün kullandım geçti arkasından gece sabaha doğru öksürük başladı bu kuusmanin onceside oksurdu sonra direk kustu neyse kusma bitti öksürükler her gece devam etti şuanda su saat bı saatir uyuyor ama öksürüyor ilk kusma üstünden birbucuk hafta geçti tekrar gece öksürükle birlikte kustu doktor bey doktora götürdüm sinupret verdi bu süreçte sonrasında bu işe yaramiyir dedim daha kötü oldu çocuk dedim bu sefer zespira verdi sonuç yok iki ilacida üç gün kullanıp bıraktım etki görmedim çünkü ne yapalım hoocam yardım edin lutfen not.oglum 6 yasinda
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 9 Saat 32 Dakika önce Saat 06:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 3 Dakika önce Saat 10:55 |
|
O ilaçların size HİÇBİR faydası olmaz, HİÇBİRİNİ kullanmayın.
Kusma; vücudun kendini koruma mekanizmasıdır. Onzyd, olmadı Sinupret, olmadı Zespira!! Çok enteresan bir doktor... İllaki her şeyi allerjiye bağlayacak! Tipik; Türk doktor davranışı. Her şey allerji!!! Akşamları yatmadan önce sıcak buhar uygulayın ve baş ucuna, 2 damla ColdMix damlatın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|