|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
polatbebek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı polatbebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 20:03 |
Hocam daha öncede yazdım biliyorum ama 5 yaşında oğlum 11 gündür ateşi var çok nadir düştü öksürük ise kesmiyor. Verdiğiniz tabloya göre zatürre veya influenza ama bizim değerlendirmemiz ne kadar doğru bilmiyoruz. Tahlil yaptırmamız önerir misiniz? Eşim ve benim de neredeyse 1 haftadır öksürüğümüz var ailecek zatürre mi grip mi olduk hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
ZATURRE; 10 GUNLUK BIR HASTALIKTIR... Hic tedavi edilmeyenlerde: 10. gunun sonunda, ya hastalik iyilesmistir, yada hasta olmustur!!! Hala atesin devam ediyor olmasi; Viral bir hastalik olan Enfeksiyoz Mononukleoz belirtisidir. Nadiren Coxsackie virusleri de benzer tabloyu yaratirlar. Tedavileri yoktur, zararsizdirlar.. 7-10 gun ates yapar ve kendiliginden iyilesirler. Kan sayiminda, WBC:15-17 sinirindadir ve MONO degeri yuksektir. (Coxsackie'de dusuktur)
|
|
![]() |
|
polatbebek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı polatbebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|