|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
Umitkho ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2017 Saat 14:42 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
Umitkho ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Bu arada ateşin 6. Günü hala bir iyileşme yok
|
||||||
![]() |
||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
6 gunden beri cektikleriniz, sizin yuzunuzden.. Niye yazilarimi okumazsiniz ki??? 10 seneyi geckin zamandan beri anlatiyorum... 1- Turk doktorlari sahtekardirlar... Cocuk WBC degerlerinin eriskinlerdeki gibi oldugunu zannederler.. 2- WBC degeriniz dusuk ve bu sahtekarlar, sirf Grip teshis etmemek icin, her turlu dolandiriciligi yaparlar. 3- 10 seneden beri anlatiyorum..Bu Sahtekar Turk doktorlari, verdikleri ilaclarla hastalari daha kotu yaparlar... 4- 40 seneye yakin zamandan beri Atesi anlatiyorum.. Ates; vucudun savunma mekanizmasidir. Atesi dusururseniz, hastalik uzar.. Sahtekar Turk doktorlari sirf sizi korkutup paranizi alabilmek icin, ates aleyhinde yalanlar soylerler.. 5- Sahtekar Turk doktorlari "Nazoster sprey" gibi kortizonlu ilaclarla, once "Sahte bir iyilik hali" yaratip, sonra hastanin daha beter olmasini saglarlar.. Bu gibi kortizonlu spreylerin sadece Allerji durumlarinda verilmesi gerekirken, viral hastaliklarda kullanilmasi, en cok uygulanan sahtekarliklardan sadece biridir. Kortizon etkisi ile, hem vucudun viruslara karsi tepki gostermesi onlenir (sahte iyilik hali olusur), hem viruslar basi bos sekilde daha fazla yayilirlar ve akcigerlere inerler.. Zaten yapilmak istenen de tam da budur!! Sahte iyilik halleri ile aldanacaksiniz, cocugunuz iyilesiyor sanacaksiniz, ama bir turlu doktorlardan cikamiyacaksiniz!! En sonunda da Astim diyecekler!! Atesi dusurdugunuz icin ve Kortizonlu sprey kullandiginiz icin, hastalik uzayacak.. Ates bir kac gun daha surecek.. BUTUN ilaclari HEMEN kesin.... Hicbir ilac kullanmayin, atesini DUSURMEYIN!!! Her sey kendiliginden iyilesecek. Ve en muhimi okuyun... Cok okumaniz gereken konular var.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2017 Saat 21:11 |
||||||
![]() |
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Cok tesekkur ederim hocam... Daha cok
Okuyup daha cok arastiricam ins.cocugum icin...
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|