|
Geçmeyen burun akintisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selin duman
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2018 Konum: ekişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selin duman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen burun akintisiGönderim Zamanı: 23 Eki 2023 Saat 11:51 |
|
Hocam merhaba 2017 doğumlu 20 kilo olan Kızımın 1 yıldır geçmeyen burun akıntısı ve öksürüğü mevcut herseyi denedik fakat 1 2 hafta rahat ise sonra yine bir burun akıntısı arkadan öksürük geliyor bugün artık öksürük iyice şiddetlendigi için doktora gittik. Gıcık tarzi arka arkaya öksürük geliyor koşunca terleyince uyurken terledi ise hele mutlaka oluyor öksürük.
Yaklaşık 1 yıldır sadece bal limon serum fizyolojik illiadin bunlari kullanıyorum. Fakat gelmeyince doktora gittiğimde ventolin gunde 4 kere Cortair nebul günde 2 kere zaditen sürüp günde 1 kere n.cort sprey bunlari 10 gün kullan dedi Sizi takip ettiğim için biliyorum kullanmamam gerektiğini fakat doktor cocuk hasta değil enfeksiyonu yok alerji kaynaklı burun ödemi var sabah olan hapsuruk hepsi alerji belirtisi dedi. Ben ne yapmalıyım ne kullanmalıyım?
Düzenleyen selin duman - 23 Eki 2023 Saat 11:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eki 2023 Saat 19:06 |
|
Hala Turk doktorlarini anlamadi iseniz, hala bunlarin ne kadar sahtekar oldugunu gormuyorsaniz, ben ne diyeyim.
Siz hic bu assagilik sahtekarlarin Grip teshis ettiklerini gordunuz mu? 15 seneden beri bu sahtekar doktorlari ve uyguladiklari "Sahtekarligin 3 Safhasini" anlatiyorum. Yeter artik! Benden bu kadar, ne istiyorsaniz onu yapin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|