|
Geçmeyen geniz akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Mstfmmm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2023 Saat 22:48 |
İyi akşamlar doktor bey 10 aylık bebeğim bundan 15 gün önce nerdeyse nefes alamaz hale geldi ve çocuk doktoruna götürdüm antibiyotik ve aferin verdi kullandım aslaa fayda görmedim. Cold mıx damlattım geceleri yastığa yine yok. Sürekli burbu akıyor ve geniz akıntısı çok fazla geceleri uyutmuyor sürekli ağlayarak uyanıyor. Ve ağız kokusı var ( üç diş birden çıkarıykr belkide ağız kokusunun nedeni bu olabilir bilmiyorum) zaditen kullanıyorum aynı zamanda ne yapacağımı şaşırdım doktor bey geniz akıntısı burun akıntısı tıkanıklığı aslaaa bitmiyor asla ilk anneliğim çok tecrübesizim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor!! SAKIN Aferin vermeyin..
Unutmayin!!! Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Grip icin anlattiklarimi uygulayin. SAKIN oksuruk varken Zaditen vermeyin. Aferin ve Zaditen; "Sahtekarligin 1. Safha" ilaclaridir. Sizi resmen dolandirmislar. Cok okumaniz lazim.
|
|
![]() |
|
Mstfmmm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Hocam öksürük varken zaditen neden verilmemeli ? Oğlumun öksürük vardı ve zaditen verdi doktor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yuzbin kere anlattim!!! Zaditen,Zyrtec, Avil gibi her allerji ilaci solunum yollarindaki akintiyi koyulastirir!
Turk doktorlari, hernekadar, bunu bir marifet zannetseler de, akinti koyulastigi icin disari atilmasi zorlasir ve her nefes alista ifrazat Akcigerlere iner. Ondan sonra da "hirilti" var diye Astim teshisi koyarlar! |
|
![]() |
|
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Oğlum.oksuruyordu ve alerjik olabilir diye zaditen verdi. Ve dediğiniz gibi ertesi gün daha kötü oldu. Suphelenmistim ilacın kotulestirdiginden. Şüphem de haklı çıkmışım. Kestim ilacı iki gün sonra şimdi toparlamaya çalışıyorum. Çok sağolun doktor bey
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oğlum bu yüzden 4 yaşındayken 3 gece hastanede yatmak zorunda kaldık. Alerji ilaçları yüzünden. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Teşekkür ederim . Geniz akıntısı o.kadar yoğunlaşmış ki krup oldu çocuk. Umarım kısa.surede.toparlariz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|