|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2014 Saat 07:30 |
Hocam oğlum 3 haftadır grip biliyorum bir ay sürer ama semptomlar azalmazmı. Tam gecıyor derken burun akıntısı durmusken yenıden basladı öksurmekten burun tıkanıklığından uyuyamıyor. Esım bana hergüm banyo yaptırıp üstünüyosun diyor. Esım 3 gun Demir damlası vermiş ondan olabilir mi?
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de oğlum (18 aylık) ön dişleriyle soğuk bir şey kesinlikle ısıramıyor. Bu yüzden hiç dondurma yemiyor. Dolaptan meyve çıksa ısıramıyor. Bu önemli bir durum mu diş hekimi görmeli mi
|
|
![]() |
|
Normalde gece artıyor gündüz azalıyordu bugün gündüzde kötü hızlı ve hırıltılı nefes alıyor karnı hızlı hızlı inip çıkıyor. Yone doktora götürmekten ve bronsıolıt doye hastaneye yatırmalarından korkuyorum.
|
|
![]() |
|
Af ile burnu acılmayınca iladin al demiştim babası iladin sprey almış bir de 3 ke sıktı gitmedi diye. Ondan sonra öksürürken cok fena kustu. İladinden olabıiırmi hocam
|
|
![]() |
|
Kusmaya da başladı cok. 2 hafta önce domuz gribi demiştiniz ama onda birmez ve cok az kusmuştu. 2. Kez domuz gribi mi oluyor. Çocuğun insan gördüğü de yok neden hep hasta ben nerde hata yapıyorum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip basladiginda, burun akintisi; "Su gibi"dir. Iyilesmeye yakin, sari-yesil, Bally manzarasi alir. Bunun arkasindan tekrar "su gibi akinti" gelmesi;2. Grip belirtisidir.
Iliadin ped DAMLA olacak, spreyi yatarak kullanamadigimiz icin, kullanisli degildir. Ayrica, cocuga ne kadar ilac gittiginide goremezsiniz. Domuz Gribinin ozelligi; Grip arazlari yaninda, ishal, bulanti ve kusmalarin olmasidir. Oyle tek bir tane kusma ile "Domuz Gribi" tanisi konmaz. |
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
Hocam domuz gribinde grip kusma/ bulanti ve ishal birlikte mi olacak? Yoksa tek basina grip+ ishal domuz gribi belirtisi olabilir mi? Bulanti/ kusma olmadan yani.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir. Domuz Gribi cocuklarda cok daha hafif seyr eder.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|