|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2015 Saat 00:25 |
hocam merhaba;
kızımız elif gülce neredeyse şubat ayının ilk haftasından beri neredeyse hiç geçmeden grip. ara ara düzelir gibi olsa da tam anlamıyla rahatlayamadı çocuk! iki bucuk yaşında. son bir aydır aşırı burun akıntısı var. sürekli boşaltıyor burnunu ama rahatlayamıyor. serum fiz yaptırmıyor. birkaç kez illiadin verdim ara ara. bugün ise sabah kalktığımızda nefesini sesli ve sık sık alıp vermeye başladı ve sanki ıslık diye tabir edilen sesi işittim. ne yapacağımı bilemiyorum şimdi. bundan iki hafta önce siz tatildeyken doktora götürmüştüm kan tahlilleri temizdi. ama doktor akıntısı azalsın diye ıburamin cold yazdı. ama vermedim bir iyileşme de olmadı. WBC * 12,8 HGB * 11,6 MCH * 26,7 MCHC * 31,7 MO % * 8,5 MO # * 1,1 RDW * 14,1 MPV * 7,2 kan sonuclarının koyu renkli olanları bunlar hocam doktora göstermedim hastane uzaktı. telefonla da irtibat kurmuyorlar. ıkı haftanın sonu geldi ama hala yavrum iyileşemedi. yarın yine doktora götürücem ama neyle karşılaşırım Allah bilir. hocam nasıl bir yol izlemeliyim?? saygılarımla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belliki; sahtekar Laboratuvar, 2.5 yas cocugunun "Kan degerleri" yanina, Eriskin "Referans degerlerini" koymus. Maalesef, bu HILE, Turkiyede artik devamli uygulanir oldu..
Doktor haybeden Laboratuvara hasta gonderiyor, sahtekar laboratuvar, boyle Sahte rapor veriyor, Sarlatan toktorda, bu sahte rapora istinaden, ilaclari dayiyor.. Cocugunuzun kan degerlerini; 2.5 yasa gore ayarladigimizda, en ufak bir bozukluk bile kalmiyor, butun degerler normal oluyor. Bu sahtekar ikili , "Laboratuvar-Doktor" cetesinden uzak durun. 1- SAKIN: Sonu "-Cold" ile biten hicbir ilaci kullanmayin, bebeklerdeki olum sebebi bu tip ilaclardir. 2- SAKIN; Ilaclarla Grip tedavi edeceginizi SANMAYIN, Griplerin tedavileri YOKTUR... Ilac veren sahtekarlardan uzak durun. |
|
![]() |
|
eliftuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sabah kalktık balgamli balgamlı oksuruyor nefesi de hızlı alıp veriyor ateşi yok halsiz de değil ama iştahsız uzun zamandır. ciğerlerinde bir sıkıntı olabilir mi ?şimdi acile gidicem dışarda yağmur daha çok hasta olacak ne yapayım beklesem mi? Hocam zaten ben sizden öğrendiklerimle kan sonuçlarında bişey olmadığını anladım ilacı da vermedim. Her zaman duacinizım. Sağolun. ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etmeyin, sakin ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|