|
Geçmeyen hastalık hali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şub 2022 Saat 22:45 |
Merhaba Hocam bir arkadasimin çocugu için sormak istiyorum. 3,5 yaş kız. Kreşe başladı bu yıl. Bugün ishal baslamis biraz , dil temiz.
Arkadaşım şunları yazdı... "Pazar günü gece ateşlendi. Karın ağrısı şikayeti vardı. Pazar günü akşam üzeri gaita kültür, idrar kültür verdik. Sonuçlar temiz. Dirençli ateşimiz var. 38.5 - 39.5 arasında gidip geliyor. Dün akşam 9 da doktor önerisiyle antibiyotik başladık. Ateş için dönüşümlü calpol ve dolven kullanıyoruz. Soğuk pansumanla da destekliyoruz. Ateş dirençli olduğu için tekrardan hastaneye götürüldüğüm. Kan tahlili yaptılar. Enfeksiyon değerleri Yüksel olduğu için 2-3 gün yatış verip antibiyotikleri damardan verelim diyorlar. " ![]() Düzenleyen bugu - 02 Şub 2022 Saat 22:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 seneden beri bu konu yuzbin kere anlatildi.
Ishal icin ILAC KULLANMAYIN.. VE ASLA Turk doktorlara inanmayin! Hemen BUTUN ilaclari kesin. SAKIN hastaneye filan yatirmayin. Sizi dolandiracaklar! Agizdan beslenebilen hic kimsenin hastaneye yatmasi gerekmez. SAKIN , salak Turk doktorlarina inanip ates DUSURMEYIN... Cok okumaniz lazim..
|
|
![]() |
|
bugu ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben çocuğumu sizinle büyütüyorum Allah sizden razı olsun. Ama arkadaşım bunları bilmiyor. Normal grip için yapilmasi gerekenler yeterli değil mi? Bal limon, serum fizyo, coldmix. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet yeterli.
Eger siteye giremiyorsa, en azindan benim kitabimi okusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|