Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gecmeyen ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gecmeyen ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ilkbahar91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 69
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ilkbahar91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gecmeyen ishal
    Gönderim Zamanı: 5 Saat 16 Dakika önce Saat 18:15
40 kilo 9 yasinda  oglum ilk gun ateslendi.  2.gun atesi dustu ates dusurucu vermedim. 1.gun kusma ve ishal vardi. Bugun 4.gun ve hala ishal devam ediyor. Istahsiz. Yemek istemiyor. Hala toplarlanmayinca Daha once bir doktor probiyotik onermisti. O zaman nbl marka probiyotik kullanmistik gecnisti. Bu kez enterogermina aldk  2 kere kullandik ama ishalinde hic bir degisiklik yok. Hatta oglum cok daha sulu oldugunu ve karninin cok agridini soyledi. 4 gundur ishal. Ne yapmaliyiz. 

Ayrica bugun 4.gun. 2 bucuk yasinda 14 kilo olan  kucuk oglu gun boyu kustu. Yedigini cikariyor. Su bile icse. Ona da dun aksam bir kere enterogermina dan vermistm. Uzerinde 2-4 yas kullanabilir diyordu. Daha once nbl markadan da semptomsuz vermistim sorun olmamisti.  Probiyotikten mi kaynaklidir abiden mi gecmistir anlamadim. Butun gun kustu ishal basladi hafiften cunku yedigini cikaryio o yuzden cok az miktar.ates yok. Kardesine ne yapmaliyim.

Düzenleyen Ilkbahar91 - 4 Saat 41 Dakika önce Saat 18:50
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.