|
Geçmeyen Öksürük ve Burun tıkanıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fmg ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2023 Saat 09:19 |
Kadir Hocam merhaba. Sizin nerdeyse butun yazdıklarınızı bıkmadan usanmadan okudum ve 3 yaşındaki oğluma uygulamaya çalışıyorum. 2-3 aydır devam eden burun tıkanıklığı, akıntısı ve geçmeyen balgamlı öksürüğü var. Bazen ateşi çıksada genelde ateşi çıkmadan devam ediyor bu durum.Bal + limon karışımını 2 haftadır sabah aksam veriyorum. Sabah ve akşam yakasına cold-mix damlatıyorum.Çok fazla tıkanıklık olursa serum fizyolojik ile temizleyip , aspire cıhazı ıle mukusu çekiyorum ardından illiadin pediyatrik sıkıyorum.1000 lik D vitamini kullanıyorum. Türk doktorlarına götürmüyorum.Alerji ilacı kullanmıyorum. Sıcak buhayapıyorum. Nefes alısveriste ses yok, hırıltı yok. Ateş 37.5-38 oluyor bazen üzerine çıkmıyor. Daha ne yapmalı hocam ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hicbir sey! 38 ustune "ates" denir.
|
|
![]() |
|
Fmg ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam size 2 sorum daha var. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için bactrim onerirmisiniz? 2. Sorum sinüzit için öneriniz varmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Durup dururken onermem!! Oyle bir sey olsa, Turkiye'deki BUTUN cocuklara verilir. Oyle bir sey YOK!
Sinuzit icin; Iliadin DAMLA, sirt ustu yatar ve bas asagi sarkar durumda damlatin. Gene 5 gun, gunde:2x2'ser damla. Damla bulamazsaniz, spreyi damlalikli bir siseye bosaltip kullanin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Mar 2023 Saat 02:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|