|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticealya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2017 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticealya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2017 Saat 02:33 |
Merhaba doktor bey, benim kizim 32 haftalik premature dogdu.1600 gr.di 1 ay kuvozde kaldi. Suan 10 aylik 8 kg. 2 ay once grip oldu sonra bir türlü iyilesemedi. Ben calisan anneyim bakiciya gidiyor kizim. Doktora 3.kez götürdüm rontgen cekildi tahlil yapildi. Kansizlik var dedi ferrimixsin aldim birde dvit 3 veriyorum.bronsit dedi doktor antibiyotik verdi.astafen surup verdi ventolinle nerdeyse 10 gun hava verdik onceair 4mg toz verdik ama hala cok kotu oksuruyor ara sira atesi cikiyor hic istahi yok anne sutu aliyor ama oksurmekten onuda zor aliyor. 1 tane dis cikardi. 4 gundur sizin dediginizi yapiyorum butun ilaclari biraktim sadece balli limonlu su veriyorum ama cok halsiz rengi solgun suda icmiyor huzursuz ne yapmaliyim tesekkurler.
|
|
Haticealya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen devam edin.. Goruyorsunuz, Turk cocuk doktorlarina gore BUTUN oksuren hastalar; Astim veya Bronsittir ve hepsine; Astim ilaclarini verirler. Bu kadar ahlaksiz, bir doktor toplumu dunyada yoktur.. SAKIN Demir ilacini da vermeyin.. Bu yas icin; HGB:10g/dL'nin alti Demir eksikligi Anemisi olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|