değerli hocam
yazdıklarınızı öksürük konu başlığı altında gelen ve cevapladığınız tüm soruları tek tek okumaya çalışıyorum.benim de yazacaklarım sanırım aynı hikaye.3 ay önce 3 yaşındaki kızım 40 derece ateşlendi.actifed actidem hatta ilk kez antibiyotik verildi. neredeyse 3 kez doktora gittik.ciğerleri temiz deniyor. öksürük hiç bitmedi. genelde gece ve balgamlı.balgamı kusarak atabiliyor. burun hep tıkalı.bende kronik kurdeşen var sadece geniz akıntısı ve buna bağlı öksürüğü var.ilaçlar dediğiniz gibi fayda etmeyince kestim.ve nedense kızım hep ev içinde burun tıkanıklığı ve öksürük yaşamaya başladı. alerjik olabilir diye kan tahlili istedim.total ıge normal çıktı. doktor enfeksiyon yok alerji yok dedi.ama öksürük devam etti. geçen hafta azalmıştı. dün ateşlendi 3 ay sonra ve balgamlı öksürük arttı birden.bütün odasını akar öldürücü spreyle dezenfekte ettim.soğuk buhar makinası aldık geceleri çalışıyor. yazdıklarınızı özenle okuyorum.3 şise cold mix bitti. bal limon içmiyor. şuan hiç bir ilaç vermiyorum.ama bitmeyen öksürük beni üzüntüden hasta etti.yardımınızı rica ederim saygılarımla