Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gecmiyen burun tikanikligi ve agri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGecmiyen burun tikanikligi ve agri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
Mesajın Direkt Linki Konu: Gecmiyen burun tikanikligi ve agri
    Gönderim Zamanı: 07 Ara 2013 Saat 23:35
Merhabalar Kadir Bey,
Kizim 4 yasinda eylul ayindan beri gecmiyen burun tikanikligimiza simdide agrilar eslik ediyor. bazen kasinin oldugu yeri gosteriyor son iki gundur de burun kemiginj gosteriyor ve agridinginj soyluyir sari sumugumuz hic bitmiyor.
Cokd mixe dvm ediyoruz seum fizyolojik devam ama buhari yapamiyoruz naalesef
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119723
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2013 Saat 02:39
Buhari; Uyurken yapin. Grip geciriyor. Hastaliklar icin; eski mailleri okuyun...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2013 Saat 12:23
Tesekkur ederim Kadir Bey,
Peki eylul ayindan beri gecirdgmz grip hic bitmez mi hocam boyle olabilir mi normal mi yani?hic burnunun acilmamasi tam uc ay oldu hocam,
Bir de hocam geniz etinin buyumesj gecmemzse zamanla cocugun yuz yapisinda sekil bozuklugu olabilir mi gercrkten etrafimdakilere gore duyarsiz bir anne oldum ciktim kbb ye goturmuyorum diye "yazik gunah uc aydir nfs alamiyor cocuk nasil rahat ediyorsun"diyorlar "niye goturmuyorsun"diyorlar
Size sormadan goturmustum ve geniz eti buyuk nasil nefes aliyor diye ameliyat demisti ya dr baska dr a goturmuyorum diye tepkiler aliyorum:/
İcim huzursuzda degil hani!
İyi ki varsiniz hocam saygilarimla
Durulu Günler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2013 Saat 18:20
Iki kisiniz boyle gececek.. Ne yapsaniz, nafiledir. (eski mailleri okuyun).. Geniz eti; yuz yapisini degistirmiyor. "O tipte" yuz yapisi olanlarda, geniz eti daha problemli oluyor. iliadin ve Serum fiz'e devam.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2013 Saat 22:22
Cok sagolun:) illiadini kulagim agriyor dediginde kullanmistjm neredeyse 15 gunde 3 gun kullanmisiz.illiadine ddcam derken ne zamankar kullanayim cunku hiiiiiiic acilmayan bir burnumuz var biliyorsunuz..

Bir de hocam kizim 4 yasinda son bir yildir 17 kg.da boyumuz 105 cm. Kilosu hep sabit ama son 1 aydir 16.8 e dustu 2 aydir surekli midesi bulaniyor bi iliskisi olabilir mi acaba?
Durulu Günler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 08:13
4 yasin kilosu; 15.5kg dir. Kilo vermesinde hicbir mahsur yok... Dogrudur, hastalik esnasinda istah, kapanir. Hastalik gecince, hic merak etmeyin, acisini cikarir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.