Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gelişim hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGelişim hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nursena2011 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Konu: Gelişim hakkında
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 14:48
Hocam merhaba ,
bebeğimin cinsiyeti kız , 1 yaşında 8,5 kg. boyuda 72 cm. biz önceden yeme sorunumuz vardı ama şimdi çok şkr yok öyle bir sorunumuz. yemesi yerinde. hergün yumurtasını etini sütünü veriyorum genelde. meyve veriyorum sebze alımlarımız az ama zamanla onu da veriyorum. kızım az kilo alıyor gerçi anne ve babası olaraktan bizlerin yapısıda zayıf. çocuğumuz bize mi çekmiş demeliyim yoksa herhangi bir kontrol yaptırtayım mı. onun dışında gayet zeki çok hareketli bir bebk ...doğum kilosu 2860 gr 37 haftalıkken dünyaya geldi...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 14:52
hocam birde belirtmek istiyorum, bebeğim 4 aylıkken iye var dedi doktor bi o zaman ant. kullanmıştık . en son muayenesinde tahlilleri tekrardan istedi , yaptırtaım mı. ben bu zaman a kadar hiç ferrum damla kullanmadım , etini falan verdiğim için. ama son 2 gündür evde nutrigen ferromixin vardı onu et vermediğim günler çorbasına katıyorum. gerçi temmuz ayında yapılan tahlilde kan değeri iyidi gayett....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119775
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 21:58
Kotu olan durum; 2 ay ust-uste hic kilo alamama durumudur. Az da olsa, her ay kilo aliyorsa, onemli bir kusur yok demektir. Demir ilacini kullanmayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2012 Saat 23:30
1 yaşında şimdi bebeğim. Her ay min. Ne kadar kilo almalı ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119775
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2012 Saat 07:07
Alacagi kilo her ay azalacak. Devamli ayni kiloyu alacak diye bir sey yok. Cinsiyeti belli degil. Lutfen "bebek" kelimesini kullanmayin. "Oglum" veya "kizim" diye belirtirseniz. diger bilgileri verebilirim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.