|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedesa ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2015 Saat 23:31 |
Merhaba Kadir Bey,
Oğlum şu an 33 aylık ama bazı da ranışları beni endişelendiriyor... Son zamanlarda bir uzmana götürmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım.... Yaşıtlarıyla karşılaştırıyorum ve oğlumun iletişim olarak onlardan geri olduğunu farkediyorum.... Beni en çok düşündüren konu ise kendiyle ilgili cümle kurarken "ben" demek yerine ismini kullanıyor... Ama bazen de farklı cümleler kurabiliyor...mesela " anne çiş yapalım mı", " parka gidelim mi" , "papağan beni ısırdı" gibi cümleler de kuruyor... Ama cümleleri genellikle kalıplaşmış cümleler oluyor... Biliyorum ki bir çocuk istemezse 4 yaşına kadar hiç konuşmayabilir ve bu normal diyorsunuz akabinde başka sorunlar yoksa.... Ben de bu konuda tereddütlüyüm... Tüm komutlarımı anlamıyor... Kapıyı aç, hadi yatalım, al bunu babana ver, bana telefonumu getirir misin gibi cümleleri anlayıp gerekeni yerine getiriyor ama bazı basit komutumu ya da sorumu hiç anlamayıp alakasız r şekilde evet deyip geçebiliyor da.... Hem sabırsızlığından dolayı hem de söylediklerimizi anlayamadığı için çok asabileşiyor ve hayat kalitemizi çok düşürüyor bu durum... Sabrımızı çok zorluyor... Çok hareketli ve neşeli de bir çocuk.... Çoğu zaman herşey normal desem de bazen acaba dediğim zamanlar oluyor. Çok mu kuruntu yapıyorum acaba... ? Nasıl değerlendireceğimi bilemiuorum durumunu.... Değerli tavsiyenizi merakla bekliyorum.... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlarin hicbiri; sorun degildir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|