Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gelişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGelişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysegulce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1808
Mesajın Direkt Linki Konu: Gelişim
    Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 22:19

Merhabalar Kadir Bey...

Öncelikle yardımlarınızdan dolayı size çok teşekkür ediyorum... Tüm soruları ve yanıtlarınızı dikkatle okuyor ve birçoğundan faydalanıyorum...
 Benim oğlum bugün 15. ayını doldurdu... Boyu 84 cm, kilosu 11 kg ve baş çevresi de 49 cm. Son iki ayda aldığı kilo 200 gram olmuş yalnızca. Gelişimini değerlendirebilirseniz çok memnun olurum.
 Ayrıca oğlum açık tenli ve herkes bu çocuk niye bu kadar soluk ve bembeyaz diyor... Çevreden söylenilenlere itibar etmememiz gerektiğini söylüyorsunuz biliyorum ama dayanamadım ve doktorumuza da danıştım... Göz altlarının içi ve dudakları yeteri kadar kırmızı, kansızlık yoktur dedi... Bu şekilde muayene ile kansızlık yoktur denilebilir mi, siz nasıl değerlendirirsiniz acaba...
 Tekrar teşekkür ediyorum...
 Saygılar...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2008 Saat 09:20
Boy;7cm. fazla, ağırlık; 1kg. fazla. Oran: 2yaşın boyu ve boyuna göre;1.200g. eksik gözüküyor, manken gibi delikanlı, etrafın lafına bakmayın, zayıf sayılmaz.
Kansızlık için bende aynen sizin doktorunuz gibi yapıyorum, dürüst bir doktor bulmuşsunuz, dediklerini yapın.
Yukarı Dön
aysegulce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2008 Saat 10:18
 Hocam çok teşekkür ederim... Kolaylıklar dilerim...
Saygılar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.