Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Genetik hastalık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Genetik hastalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mervegoktugg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mervegoktugg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Genetik hastalık
    Gönderim Zamanı: 53 Dakika önce Saat 17:46
Hocam oğlum 5 yaşında ve yaklasik bir buçuk sene once sık hastalanma sonucunda doktorun kanimizi genetige gondermesi ile primer silyer diskinezi genetik tanısı ile sonuclandi esim ve ben taşıyıcıymışız sonrasında öğrendik ve 2 senedir bitmek bilmeyen antibiyotik her ay 2 defa 3 defa kullandik antibiyotik bırakıldığı an yöne hasta ve hastane öykümüz de bir hayli fazla zatürre bronşit ile en son bronkoskopi islemi yapildi bir sure rahat edersiniz denildi ama yine aynı oğlum sürekli hasta bitmek bilmeyen bir balgam sorunumuz var sürekli ateşli hastalanıyor ne yapmam lazim hocam gerçekten cok yoruldum şuan yine hastaneye gittik cempes antibiyotik yazildi sürekli ezberden antibiyotik yazilip gönderiliyor bize bizim hastaligimizin hic mi bi tedavisi yok cok yoruldum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.