|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haz 2014 Saat 18:15 |
İyi günler Kadir bey dilerim iyisinizdir,arkadaşımın 22aylık oğlu uyku sırasında horluyormuş bugün kbb dr geniz eti var demiş,işitme testine göndermiş ve duyu kaybı oluşmaya başlamış demiş ve ameliyat tavsiye etmiş,bunu duyunca kaygılandım çünkü 15 aylık oğlumda uyurken ağzı açık uyur bazen horlar bende kbb götürmeli miyim önemli bir şey mi? Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
YERSENIZ.... Bozaci;Boza, Tursucu; Tursu satar.. KBB'de Ameliyat satar.
Bakin ne yapacagini ben size anlatayim.. Bu kadar kucuk bir cocukta, Geniz etini alabilmek mumkun degildir.. 1- Zaten olusmamistir. 2- Agiz boslugu ameliyat icin yeteri kadar genis degildir... Peki ne yapacak?? Kulaklarina "Tup" takacak, Geniz eti ameliyati icinde, "-Anestezi almaya musait degildi, hazir girmisken, kulaklarina tup taktim-" diyecek, parayi alip 6 ay sonrasina randevu verecek.. Bu usul, gunumuzde en cok yapilan sahtekarliklardan biridir. |
|
![]() |
|
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki Kadir bey benim oğlumun horlaması ağzı açık uyuması normal bir durum mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yan yatirin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|