|
Geniz Eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2022 Saat 00:42 |
Hocam iyi akşamlar
Size bir konu hakkında danışmak istiyorum Oğlum 3 buçuk yaşında bu sene kreşe basladı Okula başladıktan sonra sürekli hasta ve burnu sürekli tıkalı Kbb doktoruna götürdüm geniz etinin çok büyük olduğunu ameliyat olsa bile 2. Bir defa tekraryacagini söyledi ve ben ameliyat olmasını zaten istemiyordum. Bu ilaçları kullan dedi daha sonra kontrole geldi ilaçları kullandım ( once air zyrtec illaki sprey zaditen)zaditeni ikinci gittim de verdiler ilaci kestim tekrar yine şiddetli öksürük basladı tekrar başa sardık gece uykusundan sanki boğulacak gibi uyanıyor nefesi ara da bir kesiliyor burundan nefes alamıyor. Ameliyat olmasını istemiyorum yaşı da küçük olduğu için hocam sürekli alerjik diyorlar neye alerjisi var diye sorduğum test yapılması lazım onun için de yazı bekleyin diyorlar napicami şaşırdım açıkçası artık inanmakta istemiyorum çocuk çile çekiyor resmen Hocam sorum şu 1. Geniz eti gelişim geriliği iştahsızlık yapar mı zeka da gerilik yapar mı sürekli çevremden sosyal medyadan bunu duyuyorum 2. Illaidi sprey olarak mı kullanayım damla olarak mı Hocam sürekli uykusunda nefesi kesiliyor burun tıkalı olduğunu için nolur bana yardım edin eski maillerine mümkün oldukça okumaya çalışıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- KBB doktoru da biliyor; "Geniz eti ameliyatinin" hicbir ise yaramayacagini!!
VE size, kasten hicbir ise yaramayacak ilaclari verip sizi bu isin ilaclarla olamiyacagina ikna etmeye calisacak. Yazarlar kismindaki bu konu ile ilgili 2 makaleyi okuyun. Test filan da gerekmez, hepsi; alavera-dalavera. 2- Geniz eti; bir Lenf bezidir ve hic bir zarari yoktur ve ayrica da bu yastaki her cocukta vardir. Sakin bu sahtekarlara inanmayin, onlara kalsa BUTUN cocuklarin ameliyat olmasi gerekir. Ne istahsizlik yapar, ne gelisim geriligi yapar, nede zeka geriligi yapar. Esas geri zekali olan bu yalanlari uyduran assagilik sahtekar KBB doktorlaridir. 3- Iliadin DAIMA damla kullanin. 4- Uykuda nefes filan kesilmez.. Burundan nefes alamazsa, agizdan alir, nefesiz kalip bogulmaz!! Yazilarimi OKUYUN. |
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam iyi günler sizleri tekrardan rahatsız ediyorum
3.5 yaşında ki oğlum aşırı öksürüyor ev de ne yaptıysam geçiremedim göğüs bölgesine ev usulü Türk kahvesi hafif ısıtıp koyuyorum herhangi bir zararı olur mu hocam geçiyor 3 4 saat sonra tekrar başlıyor hastaneye götürsem antibiyotik yazıyorlar bronşit çevirmesini korkuyorum bal veriyorum deli gibi öksürüyor nasıl bir çözüm bulabilirim ne önerirsiniz burnuna serum fizyolojik sıkıyorum açık bırakmaya çalışıyorum nefes zor alıyor zatürre olur diye annem de çok korkuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"bronşit çevirmesini korkuyorum "
Boyle bir sey yok. Tipik Turk doktor uydurmasi. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi sabit Forumdan okuyun. Bronsit durumunu, Turk doktorlari, KASTEN verdikleri ilaclarla olustururlar. Turk doktorlardan uzak tutulan cocuklarda boyle bir durum, asla olusmaz. Gogusune Vicks surun VEYA, basucuna 2 damla ColdMix damlatin. " zatürre olur diye annem de çok korkuyor " Anneniz korkar, zira o nesil cocuklarina, Turk doktorlari CAHIL olduklari icin; 'oksuruk kesici' ilaclar vererek, zaturre olustururlardi. Forum yazilarimi ve Makalelerimi muhakkak okuyun. Ayrica da; "Oksuruklu Hasataliklar Tablosunu" iyi inceleyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Mar 2022 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam tekrardan rahatsiz ediyorum sizleri oğlum 3 yıl 7 ay 19 günlük
bugün oğlumun lenf bezlerinde sismesiyle doktora götürdüm oğlum şuan grip ultrason çeken doktor tahliller baktı ve iyi görmediğini söyledi ayrıca çocuk doktoru da aynısı söyledi napicagimi şaşırdım hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar CETE!!!
Sahtekar doktor, tahlile haybeden hasta gonderir, tahlildekiler de, hicbir sey olmadigi halde, sahte rapor vererek, doktora "geri pasi" gonderir, ve elbirligi ile hastayi veya ailesini, soyup-sovana cevirirler. SAKIN bu sahtekar doktor ve Rontgenciye inanmayin. Bu konuyu yuzbin kere anlattim. Yazilarimi okuyun ve Normal ve tehlikeli beze ayirimi yapmasini ogrenin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam hayırlı akşamlar nasılsınız
Size bir konu da danışmak istiyorum lenf bezleriyle ilgili yazınızı okudum Ancak dün oğlumu 4 doktora götürdüm dört doktorlar şuan net kesin bir şey soylemeyiz iyi görünmüyor biyopsi yapılması lazım dedi . Ama 10 günlük tedavi veriyorum bu ilaçları kullanıp gelin dedi . En son gittiğim kulak burun boğaz doktoru çocuğun kulakları hasta geniz eti çok büyük bademciklerim alınması lazım dedi gece terlemesi var oğlumun Hocam ben istemediğimi belirttim o da çocuğunuza eziyet cektiriyorsunuz dedi ağrısı olsun olmasın ibufen cefakar diye bir antibiyotik nazoster diye burun spreyi verdi ben hiç birini kullanmadım size sormadan . Hocam benim sorum şu gittim çocuk doktoru özel hastane de boyun ultrasyonu istedi ve ultrason çeken doktor da 16 gün önce sadece reaktif lenf bezi dedi ve sayıları artmış dedi . Dün ultasyonu yine aynı kişi çekti bu sefer kağıda farklı şey yazdı. Özellikle belirttim çocuk grip diye hemen daha sonra başka doktora yönlendirdiler %100 bisi diyemem dedi biyopsi yapılması lazım dedi Hocam 16 gün içinde bu lenf bezleri yapıları değişiyor mu Oğlumda çok var ve her enfeksiyon grip geçirdiğin de şişiyor Kulak burun boğaz doktoru kesin bisi diyemem 10 gün tedavi vericem kuculurse takip edicez büyürse parça alicaz dedi evet siz bu konuyu defalarca anlattınız biliyorum ama bulunduğum şehir küçük ve doktorlar direk kesin olmadan bizi korkutuyorlar sizin sayenizde de oğlumun gribi hafifledi ama çocuk doktoru bir çanta ilaç verip gönderiyor şu son yaşadığımız durumda bizi çok korkuttular 3.5 yaşında oğlum Hocam şu grip oldu olalı pek iştahı yok ama zorlamıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|