|
Geniz eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nacwes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2023 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2023 Saat 14:52 |
Benim kızım 36 aylık oldu bugün . 16 aylıktan 24 aylık arası çok hastalanınca bende bu kış vitamin çok kullandım restevorol ve ımunol umca dadestekli çok şikayetimiz olmadı bu 24-36 içerisinde bir ay öncesine kadar aralıklar verip bıraktığım vitaminleri tamamen kestim bir hormalma başladı burun tıkanıklığı Buda artış gösterdi serum fizyolojikle başını yana eğerek yıkayım dedim bir taraftan yıkayıp öbür yandan akıyor ya sümük hem birşey çıkmadı hemde kulağı basınç yapınca bugün bir KBB uzmanına gösterdim işitme testi ve röntgen çekildik binbir eziyetle geniz etinin çok büyüdüğünü söyledi sanırım bir enfeksiyonda geçiriyoruz Buarada çok büyük olduğunu ameliyatla alınması gerektiğini söyledi ve illadin sprey verdi ben damla olanı da aldım öneriniz nedir hocam (röntgen sonuçlarını ve işitme testini ekleniyorsa ekleyim buraya )bekleyin mi biraz ben vitamin kestiğim için vücudun bağışıklıkmekanizmssı diye düşünüyorum bugün de doğumgünü çok üzüldüm ameliyatı duyunca bademcikleri de normalden büyük onu alırken küçültelirix dedi
Düzenleyen Nacwes - 15 May 2023 Saat 14:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu yaşlarda çok ateşli hastalık geçirmesi; tamamen insan temasının fazla olmasına bağlıdır Bağışıklık ile
hiçbir alakası yoktur. 2- Esas sık hastalıklar, gene aynı mekanizma ile okula başladığında olcak!! 3- Bebekler; doğduklarında anneden geçen antikorlar ile doğarlar! Bu antikorlar, 1 yaşında sonra yokolurlar. Bu yaştan sonra antikorlar OLMADIĞI için; hastalıklarla Lenfatik sistem mücadele eder ve bılhassa, geniz eti ve bademcikler aşırı çalıştıkları için büyürler. Bu lenf bezlerine hiçbir şekilde müdahale edilmez. Bu Lenf bezleri hem mikropları öldürürler, hem bu arada bu mikroplara karşı Antikorlar oluştururlar. Zamanla oluşan antikorlar yeterli seviyelere ulaşınca, mikroplarla bu antikorlar mücadele ederler ve Lenf sistemi daha az çalıştığı için küçülürler. Bugünden geriye giderek yazdıklarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|