|
Genzim yanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2022 Saat 09:01 |
Iyi günler hocam 42 yaşında anneyim her ay mutlaka oluyor anlatacağım durum. Bi sabah uyandığımda genzimde inanılmaz.bir yanma yapış yapış birşey oluyor öksürerek çıkartmaya çalışıyorum taşlaşmış geniz akıntısı sonra yutkunamıyorum 1 hafta 10 gün genzim yanıyor midem bulanıyor sıcak buhar tantum verda kullanıyorum ama kendiliğinden geçene kadar geçmiyor.Ne yapmalıyım 15 günde 20 günde bir genzimin yanması sigara içmiyorum içende yok dr gidiyorum boğazın kıpkırmızı deyip veriyor antibiyotiği içmiyorum ağzımda kötü koku dilimde pas yok ama bogazım degil genzim hem yanıyor hem ağrıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aclik kan sekerinize baktirin.
Normal ise, viral dir, Tantum Verde Sprey agri oldukca ve yatmadan once kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|