|
Sulu yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Thiocilline merhem sürdüm yara banti ile kapattım.yara banyo kaç gün kalacak devamlı mi onu merak ediyorum , üste tel yanlış yazmış , birde croxilex antibiyotik başladım . Baticon sürmedim yalnızca akşam onu da aldiracagim . Doktor bir krem daha yazdı travocort 10mg diye günde iki sur dedi size sormadan ona başlamadım cvp için coook teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN kortizon olan Travacort'u kullanmayin.. Tipik Turk doktoru! Ilaclar hakkinda hicbir bilgileri yoktur!
|
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
TM hocam
Yara banti devamlı yapistirilacakmi |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam son durum bu şekilde
Birde krem thiocilline 5gr göz merhemi yazmış doktor doğru mu hocam sormak istedim
|
|
![]() |
|
Neden olmuş olabilir hocam
|
|
![]() |
|
Baya sıcak etrafi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Salak Turk doktorlarinin akli ile is yapmayin.. Goz merhemi de NEREDEN CIKTI!!!!!
Deri icin olani kullanilacak... Uc kurusluk ilac, kendiniz alin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|