|
Antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2023 Saat 11:20 |
agumentin toz karıştırılınca buzdolabında saklanmalıymış Kadir bey ben bunu daha yeni farkettim 3 gün oldu çocuğa veriyordum oda sıcaklıpında tutuluyor ilaçlar diye onun farklı olduğunu bilmiyordum ilk defa kullanıyorum çünkü üzerini de düzgün okumamışım çocuğa bir zararı olur mu (4,5 yaşında)
Düzenleyen Feyza13 - 21 Mar 2023 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de bunu kızıl için kullanıyorduk. Deposilin 1.2 yle aynı gün başladık Cumartesi günü. Antibiyotiği 10 güne tamamlayalım mı yoksa kaç gün kullanalım bırakalım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artani ilerde kullanmak isterseniz, buz dolabina koyun. Yoksa, zaten 2-3gun vereceksiniz, buz dolabina
koymaniz gerekmez. Artani atin, ugrastiginiza degmez. Artik kullanmaniz gerekmiyor. Ayrica da cok daha ucuz olan PenOs varken, Augmentin yazmasi da o doktorun ayri bir salakligi. 1 aylik igne, Streptokokun koku kazinsin diye DEGIL!!!! Bir ay sure ile Streptokok almasin diye verilir. Yoksa; ilk doz Augmentin'in ertesi gunu, cocuk tamamen iyilesmis olur. Ilk sayfada, Yazarlar kisminda; "Beta diye bir virus" isimli makalemi okuyun, yapilan salakliklari daha iyi anlarsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Mar 2023 Saat 02:17 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|