|
4 aylık bebek grip öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 789 |
Yazar | |
Fatma123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar 3 yaş bebek için bronşit başlangıcı dediler siz nasil bir tedavi önerirsiniz? Ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebklerde HİÇ Broşit teşhis etmedim!!
Siz hiç Türk doktorlarının Grip teşhis ettiklerini gördünüz mü? 2021'e kadar her öksürene Astım diyorlardı, foyaları ortaya çıkınca, şimdi böyle salak salak Bronşit veya "Zatürre başlangıcı" gibi abuk subuk teşhisler koyuyorlar! Sadece; günde 4 defa 10'ar damla Serum Fiz burun deliklerine damlatın. Başucuna 2 damla ColdMix damlatın. Her gün buharlı banyo yaptırın. |
|
![]() |
|
Fatma123 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhabalar, 2 yaşında kızım her ay boğaz enfeksiyonu oluyor ne kadar beslenmesine temizliginede dikkat etsem bu durumun önüne geçemiyorum ve şu an yine boğazları kızarıkmış, bugün doktora her ay böyle oluyor deyince pfapa dan şüphelendi yada alerjik de olabilir dedi böyle bir şey olabilir mi yada neden böyle oluyordur? 1 yaşından beri her ay böyle oluyor artik bi anne olarak gerçekten çok caresiz kaldim ne yapacağımı bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120804 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok mu aradınız o sahtekar doktoru?
2 yaşında ve Kreşe gitmeyen bir çocuk, Ya evde abi/abla okuldan mikrop taşıyorlardır! Ya; konu komşu şapur-şupur devamlı öpüyorlardır! Türk doktorları asla Grip teşhis etmezler. Hele "PFAPA" dan şüphe etmesi baya ahmak olduğunu gösterir. "Allerji" demese şaşardım!! Klasik Türk doktor zırvalığı! Türk doktorlarının; "boğazı kızarık" zırvalarlarına da sakın kanmayın. Olsa; Ateş+Ağızda pis koku+Dili kaplayan pas tabakası olur! İnsan temasını azaltın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 789 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|