Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 aylık bebek grip öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

4 aylık bebek grip öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2024 Saat 00:18
Hocam merhabalar 3 yaş bebek için bronşit başlangıcı dediler siz nasil bir tedavi önerirsiniz? Ne yapabilirim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120804
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2024 Saat 09:42
Bebklerde HİÇ Broşit teşhis etmedim!! 
Siz hiç Türk doktorlarının Grip teşhis ettiklerini gördünüz mü? 
2021'e kadar her öksürene Astım diyorlardı, foyaları ortaya çıkınca, şimdi böyle salak salak Bronşit veya
 "Zatürre başlangıcı" gibi abuk subuk teşhisler koyuyorlar! 

Sadece; günde 4 defa 10'ar damla Serum Fiz burun deliklerine damlatın.
Başucuna 2 damla ColdMix damlatın. 
Her gün buharlı banyo yaptırın. 

Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2024 Saat 00:39
Hocam merhabalar, 2 yaşında kızım her ay boğaz enfeksiyonu oluyor ne kadar beslenmesine temizliginede dikkat etsem bu durumun önüne geçemiyorum ve şu an yine boğazları kızarıkmış, bugün doktora her ay böyle oluyor deyince pfapa dan şüphelendi yada alerjik de olabilir dedi böyle bir şey olabilir mi yada neden böyle oluyordur? 1 yaşından beri her ay böyle oluyor artik bi anne olarak gerçekten çok caresiz kaldim ne yapacağımı bilmiyorum 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120804
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2024 Saat 09:16
Çok mu aradınız o sahtekar doktoru?
2 yaşında ve Kreşe gitmeyen bir çocuk,
Ya evde abi/abla okuldan mikrop taşıyorlardır! 
Ya; konu komşu şapur-şupur devamlı öpüyorlardır! 
Türk doktorları asla Grip teşhis etmezler. Hele "PFAPA" dan şüphe etmesi baya ahmak olduğunu gösterir. 
"Allerji" demese şaşardım!! Klasik Türk doktor zırvalığı! 
Türk doktorlarının; "boğazı kızarık" zırvalarlarına da sakın kanmayın.
 Olsa; Ateş+Ağızda pis koku+Dili kaplayan pas tabakası olur!

İnsan temasını azaltın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.