|
Grip mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2023 Saat 16:54 |
Iyi günler Kadir bey. Oğlum 1. sınıfa başladı. Dun okuldan gelince bogazim agrıyo diyerek yattı. Biraz uyduktan sonra hapşuruk burun akıntisi gözlerde kızarmave mığde bulantısı devam ediyo. Gecede 1 defa balgam kustu.iştahi yok yorgun bir şekilde yatiyo.Grip diyecemde gripte miğde bulantısı olurmu hocam.dili pembe.ates şu anlık yok. Baş ucuna cold misk damlattiyorum limonlu balda veriyorum. Bu yil hızlı başladık.Yardimci olursaniz sevinirim
.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olur. Grip+kusma: Domuz Gribi için tipiktir.
SAKIN ateş düşürmeyin, sakın antibiyotik vermeyin. Sadece, Serum Fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanın.
|
|
![]() |
|
Can Ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2021 Konum: Kırsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey tekrardan iyi gunler. Ogpum bu sabah yine bogaź ağrısi ile uyandı .yine hapşuruk burun akıntışı var.Tekrardan grip oldu. Benim sorum dili ile ilgili dilinin üzerindekiler tat tomurcuklarimi yoksa baska birsey mi acaba? Kusura bakmayin hocam sizden cevap almadan rahat edemiyoruz. Tekrardan saglikli günler dilerim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120737 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tad papillaları, hiçbir önemi YOK!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|