|
Egzama ve kortizon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AYKIZ888 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2020 Konum: FRANSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2023 Saat 14:47 |
Merhaba hocam.
Oğlum 14 yaşında Kortizon ve aerıus la geçmeyen döküntüler var, pazartesi akşam dan beri kullanıyoruz. Kulağı şişmiş halde, bütün vücudu n'a yayıldı. İki Dr gördü kesinlik egzama dediler. Kortizon neden işe yaramıyor. Ne yapabilirim, gittikçe çoğalıyor nolur yardım edin yönlendirin beni ![]() Telefon dan siteye resim atamadım. Facebook ve Instagram dan attım özel hesabınıza bakabilirseniz. Çok tesekkurler şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120752 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Kortizon ve Aerius kullanmayın!!
Aerius; astım ilacı!!! NE alaka?? Aşırı terlemeye bağlı "İSİLİK" DÖKÜYOR. Ilık duş alsın, terleme yapacak kadar hereket etmesin. Egzema ile en ufak bir alakası bile YOK!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|