|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysima_eray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysima_eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2018 Saat 23:37 |
Hocam 13.04.2016 2.950 kg 50 cm doğumlu kızım şuan 9.3 kg 84cm
Çok mu zayifiz 10 aylıkken yürüdü çok çok aktif bı kız bende evlenmeden önce 1.70 boyunda 45 kg İdim ailecek zayıf yapiliyiz aslında yanii kafama takmam yapmam gereken bı durum var mı? Ve kizimin dişleri asıl sorum resimdeki gibi dış dipleri beyaz tortu gibi fırça ile karbonatlı bez ile sildim asla geçmiyor mama ilaç hiçbir şekilde asla kullanmadık biberon emzik kullanmadık şuana kadar sadece anne sütü ile geldik yeni yeni yemek tadlarina bakıyor artık Düzenleyen aysima_eray - 07 Oca 2018 Saat 00:03 |
|
hani herkezin bir hikayesi vardır ya..benim hikayem de seninle başladı...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120562 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 4 cm Boy fazlasi var!! 1.5kilo eksigi var..EGER, bir beslenme eksikligi olsa idi, boyunun da kisa kalmasi gerekirdi!! 2- Bu sekilde, boyunun fazla, kilosunun eksik oldugu cocuklar super hareketli cocuklar olup, ilerisinin "Manken gibi" yapiya sahip gencleri olurlar.. 3- Kimseyi dinlemeyin, ayni sekilde, anne sutune gittigi kadar devam edin, kesildiginde de; gunde en az 600ml kutu sutlerinden icirin... 5- Dislerinde bir problem yok! Ilk baslarda "zayif" yapida olan dislerin uc kisimlarinin, sonradan gelen kok kisimlarinin, gelismenin daha iyi olmasi ile kalinlasmis oldugunu gosteriyor..Onemli bir sey degil.. |
|
![]() |
|
aysima_eray ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysima_eray
Hocam yeni konu açmak istemedim umarım buradan görürsünüz soru mu kızımın dusinin zayıf olan tarafi dün kırılmış daha çok küçük ana dişleri gelene kadar bu şekilde kırılır mı yapacak bireeyimb yok mu benim? On dişleri ile ilerde nasıl ısırarak yemek yicek hemen kırılır mı artık böyle? Orası kırılınca dış kokubun hava alması kolay olur çabuk curur diye duydum dogrumudur?http://hizliresim.com/bByWVn
|
|
hani herkezin bir hikayesi vardır ya..benim hikayem de seninle başladı...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120562 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Catal ucu gibi, sert bir cisim isirmis.. Bu sekilde bir kirik oldu diye; butun disleri bu sekilde kirilacak diye bir sey yok.. Bu kadar kucuk kiriklara da bir sey yapilmaz. "...dış kokubun hava alması kolay olur çabuk curur diye duydum dogrumudur?..." Dis kokunun "hava almasi" disi curutmez... disi curuten, bir cins bakteridir.. Dis koku acilacak kadar kirik olmasina ; On dislerde imkan yoktur, disin tamaminin kirilmasi gerekir... Boyle "sallama" bilgilere itibar etmeyin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Şub 2018 Saat 17:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|