|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2025 Saat 16:08 |
Hocam merhabalar oğlumu dün okuldan aldığımda yanakları kırmızı ve halsiZ gibiydi eve geldik ayağının ağrıdığını söyledi ve ateşi 38.5 oldu gece boyunca çıkmadı ama sesi değişmişti bugun ise sabahtam bu yana ateş 39 oldu 40 oldu ve az önce 40.9 bile oldu korktum ve şurup içirdim etkisiyle azaldı ve keyfi yerine geldi ateşi gelimnce üşşyor elleri buz oluyor azıcık morarıyor sanki sonra düşümce iyi oluyor sormak istediğim gribaş bir enfeksiyondur die doktora gitmek istemiyorum sadece geçen hasta oldupundada böyle olmustu ateşi neden bir anda 40ları buluyor korkuyorum açıkaçı bu arada ağzı hafif kokulu ama dili pembe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşden NİYE korkuyorsunuz? Fazlaca Türk doktorlarının etkisi altında kalmışsınız.
Dili pembe ise, Grip demektir. Yazarlar kısmından: "Ateş ve tedavisi" makalemi okuyun.
|
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Aslında korkumuz şu hocam doktorlardanda ziyade hep yetişirirlerken büyütürken büyüklerimiz ateş tehlikelidir yok ateş çıkınca düşürmek gerekir die büyüdük onlara keza doktorlarda öle bir anne olarak size tabiki inanıyoruz bu forumda ki herkez de öledir okuyoruz ben 2 yıldır okumadığım sabitleriniz günlük yazınız günüm yok sadece bir enfeksiyon kapıyor çocuklarımız ateş oluyor 40 düşürmeyeyim diorum halsizleşiyor uykusu geliyor yanaklar kıpkırmızı oluyor insan korkuyor.
Benim asıl sormak istediğim 39 yüksek ateş fakat ben oğlumda hastalandığında 40 41 hep görüyorum yinede bu zamanda sakince beklemeliyiim bir süre somra inecekmi ne zaman müdahale etmeliyim
Düzenleyen Hassasanne07 - 21 Saat 19 Dakika önce Saat 03:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okusanız bilirdiniz!! "Tehlikeli ateş" diye bir şey yok!
Tamamı hastalar daha sık gelsinler diye Doktorların uydurdukları yalanlardır! Ateş olmadan bağışıklık ÇALIŞMAZ! Bu yüzden şimdi çocuklarda bütün ateşli hastalıklar uzun sürüyor ve bundan da sadece doktorlar kazançlı çıkyorlar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|