Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sümüksü ishal...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsümüksü ishal...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesajın Direkt Linki Konu: sümüksü ishal...
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2011 Saat 10:51
merhaba hocam, kızım 2yaşında, pazar günü dışarda kahvaltı yaptık, sonra araba tuttuğu için yediklerini çıkardı. eve geldiğimizde karnını tutmaya başladı, acı çekiyodu. ardınan kaka yaptı. dün de  3 defa aynı şekilde kakasını yaptı. genelde dışa bulaştı  kakaları. ve baktığımda sümüksü gibiydi...bugün sabah da karnını tuttu önce ve ardından kaka yaptı.iştahı az. tahlil yaptırmamız gerekirmi?

bir de daha önce de söylemiştim, 3.5 aylıktan bu yana araç tutuyo. su içse kusuyo safra çıkana kadar.   emedur fitil kullandım şehir dışına çıkarken. 3 kere kullandım, 3ünü deıkına ıkına çıkardı. hap  tarzı bi ilaç önerirmisiniz. şurup da içiremiyorum çunku...teşekkürler şimdiden...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120581
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2011 Saat 10:19
Yediği-içtiği bir gıda ile mikrop almış, kusma ve ishal ile bu mikroplu gıdaları çıkarınca kendiliğinden iyileşir, sakın ilaç vermeyin. Tahlilde ancak Üniversite hastanelerinde yeni Asistan yetişirken, "eğitim kastı" ile gerekir. Özelde, siz tahlil neticesini getirene kadar çocuk iyileşir. Vasıta tutmasına karşı, "Dramamine tablet" 1/4 tablet verebilirsiniz.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1750
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2011 Saat 19:30
hocam size ne kadar teşekkür etsek az bu ishal kabızlık gibi durumlarda söylediklerininz o kadar yerindeki bugün bir sağlık programına mide bağırsak prof bir doktoru çağırmışlardı aynen sizin söylediklerinizi söyledi en çarpıcı olanı ishalde kesma beraber olmadıkça 4 hafta kadar sürse bile takip edip ilaç vermiyor ve tahlil istemiyormuş tahlile uğraşana kadar geçiyor dedi size bu cümle tanıdık geliyordurSmile
bizim genel diğer doktorların dinlemesini isterdim
birde sizin bu tip programlara katılmanız için hep mail atıyorum sanırım milletimize çok faydalı olduğunuz için pek ilgilenmiyorlarAngry
iyiki varsınız sevgilerSmile

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120581
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2011 Saat 10:01
Smile...İlaç veya ürün reklamı yapsam, hemen çıkarırlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.