|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 16:52 |
15 GÜN ÖNCE SİZE GRİP İÇİN YAZMIŞTIM.oNU ATLATTIK ÇOK ŞÜKÜR AZCIK BURUN AKINTISI KALDI ÖKSÜRÜKTE GEÇTİ.
Şimdi son 3 gündür su gibi ishal ve aralıklarla mide bulantısı var. Kazağıma baksa öğürüyor midem bulandı diyor.Çok sevdiği yemekleri yemek istemiyor basit şeyleri yiyor peynir ekmek gibi.su ve sıvı alımında sorun yok..ishalle ilglil tüm cevaplarınıza baktım 2008 den beri. hicbirşey yapmayayımmı, festal mi vereyim? rotamı oldu?( kusma bir iki kere olmuştu) teşhisiniz ve tavsiyeniz nedir.1 haftamı bekleyeyim size tekrar yazmak için sevgiler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120581 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin, hicbir ilac vermeyin... Kendiliginden gececek.
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam.
Birde bizde bir muhabbet kusu var oda hasta ishal olmus aralarinda bir bag olamaz degilmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120581 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Papagan turu kuslardan(Muhabbet kusu da bunlara dahildir) Psittakoz bulasir. Buda, insanlarda; Parrot Fever, yani; "Papagan atesi" yapar. Ishallerde ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yine haklı çıktınız doktora gitmedik ve geçti... 4.gün azaldı 5.inci gün geçti 10 gün sürmedi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|