Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İSHAL-MİDE BULANTISI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumİSHAL-MİDE BULANTISI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İSHAL-MİDE BULANTISI
    Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 16:52
15 GÜN ÖNCE SİZE GRİP İÇİN YAZMIŞTIM.oNU ATLATTIK ÇOK ŞÜKÜR AZCIK BURUN AKINTISI KALDI ÖKSÜRÜKTE GEÇTİ.

Şimdi son 3 gündür su gibi ishal ve aralıklarla mide bulantısı var. Kazağıma baksa öğürüyor midem bulandı diyor.Çok sevdiği yemekleri yemek istemiyor basit şeyleri yiyor peynir ekmek gibi.su ve sıvı alımında sorun yok..ishalle ilglil tüm cevaplarınıza baktım 2008 den beri.

hicbirşey yapmayayımmı, festal mi vereyim?

rotamı oldu?( kusma bir iki kere olmuştu)
  teşhisiniz ve tavsiyeniz nedir.1 haftamı bekleyeyim size tekrar yazmak için

sevgiler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120581
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 19:19
Sakin, hicbir ilac vermeyin... Kendiliginden gececek.
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 19:56
Peki hocam.
Birde bizde bir muhabbet kusu var oda hasta ishal olmus aralarinda bir bag olamaz degilmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120581
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2015 Saat 22:03
Papagan turu kuslardan(Muhabbet kusu da bunlara dahildir) Psittakoz bulasir.
Buda, insanlarda; Parrot Fever, yani; "Papagan atesi" yapar.
Ishallerde ilac kullanmayin.
Yukarı Dön
7beni Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 7beni Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 16:57
yine haklı çıktınız doktora gitmedik ve geçti... 4.gün azaldı 5.inci gün geçti 10 gün sürmedi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.