|
tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2025 Saat 20:11 |
ferritin hala düşük yapması gereken şey var mı Düzenleyen anneoluncx - 13 Oca 2025 Saat 20:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala dusuk!! Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 daha icirin ve Mayis basi tekrar olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Merhaba hocam daha önce yazdığım için buradan devam etmek istedim kızımın 2 yaş (84cm 11.3 kg)tahlilleri yapıldı.değerlendirmniz benüm için çok kıymetli siz ne derseniz onu yapacağım . Daha önce ‘ekim kasımda 1 er ampul devit vermiştim ve ocak ta düşük olduğu için (28 di)1 ampul daha vermiştim . şimdi de düşük çıkmış hala tekrar vermem gerekiyor mu bir de ferritin ekim de 4,5 ocakta 5,8 şimdi ise 6,9 çıkmış hafif yükselmiş ama hala düşük . siz hemoglobin iyi ise ilaca gerek yok dediğiniz için herhangi bişey yapmadım. saçları çok cansız ve gece uykularını çok kötü demir eksikliğinden olabilir diyenler oldu öyle bir durum var mı bide son iki tahlilde de PDW değeri düşük çıkmış neden olabilir
Düzenleyen anneoluncx - 12 Saat 34 Dakika önce Saat 13:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120591 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemi:Yok. Türk doktorlarının Ferritin zırvalıklarına kanmayın.
Antibiyotik:Gerekmez. D vitamini hala düşük, 1 ay ara ile 2 ampul Dvit3 daha içirin ve Ağustos ayında tekrar ölçüm yaptırıp bana yazın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
çok teşekkür ederim hocam iyi ki varsınız
peki PDW nin düşük olması bir anlam ifade eder mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
PLT(Trombosit) düşüklüğünü gösterir, ama PLT değeri bu sonuçlarda yok!
Kanama veya Peteşi şikayetleriniz yoksa, bir önemi yok!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Plt normal, gerisinin hiçbir önemi yok!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|