Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hocam lütfen yardım (kusma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhocam lütfen yardım (kusma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jolina Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hocam lütfen yardım (kusma)
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 15:17

hocam merhaba 

oglum 9 yasında 24 kg 128 boy bulantı ve kusma ile okuldan aldık kakası cıvık günde 1 kez yapıyor 2 gündür karın agrısı var ateş yok agzında koku var dün okuldan alınca dr gotürmüs esim,  dr debridat  ve metpamid  surup vermiş ben kullanmadım once size danısmak istedim, oglumdan 1 gün önce ben hastalandım şiddetli bir üsüme boyundan gelen bas ağrısı şiddetli bulantı ve karınagrısı ishal yok kusma yok bulantım devam ediyor bu nedir anlamadım hocam bas agrısıda ara ara geliyor dr gitmedim sizce ne yapmalıyım 

simdiden cevabınız için teşekkür ederim
jolina
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120592
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 19:06
Yediginiz-ictiginiz bir gidadan mikrop kapmissiniz... SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Arkadan, ishal gelecek.
normal "Bakteriel ishallerde", kusmayi takiben, ishal gelir ve bir daha kusma olmaz. Viral olanlarda, ishal basladiktan sonra da kusmalar devam eder..Her iki durumdada ilac verilmez.
Eski mailleri okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2015 Saat 19:07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.