|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
*naz* ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008 Konum: fuzuli Durum: Aktif Değil Puanlar: 4292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2016 Saat 13:03 |
Merhaba hocam.kızım 5 yaşında.bir süredir karın ağrısı şikayeti vardı.dün doktora gittik. Kan tahlilinde sedimantasyon 29 çıktı.0-20 arası olması gerekirmiş.doktorumuz FMF hastalığı olabilir dedi.haftaya tekrar tahlil için beklediğini söyledi.şu an antibiyotik içiyoruz.boğaz enfeksiyonumuz var.FMF hastalığının belirtilerini okudum.bizimle çok ilgisi olmayan belirtilerden bahsediliyor.sedimantasyon değeri hasta olup antibiyotik içtiğimiz için normalin üzerinde çıkmış olabilir mi? Bir tahlil daha gerekli mi sizce? Yoksa her şey eşimin dediği gibi ticaret amaçlı ve tezgah mı? Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim.
|
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi ordan!!! Resmen uydurmus!!.
Ne antibiyotigi? Bu hastaligin antibiyotik ile bir tedavisi YOKTUR... Evet; resmen TEZGAH!! Hastalik durumlarinda; Sedimantasyon, 100'lerin ustune cikar.. Sedim:29 olmasi, ya 8 saatlik aclik suresine uyulmamistir, Yada mevcut Gripal duruma baglidir. Kan Tahlilinde; WBC(Lokosit) degerine bakin. 15.5'dan dusuk ise, kesinlikle Viral enfeksiyon, muhtemelen:Domuz Gribi'dir. Sakin Antibiyotik vermeyin. Kan Tahlilinin tamamini bana yazin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|