Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çiğnememe
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çiğnememe

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 299
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çiğnememe
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 41 Dakika önce Saat 13:11
Hocam iyi günler kızım 28 aylık 2.5 yaş oldu boy 88 89 kilo 12900 hocam hala çiğnemiyor sabah bulamaç öğlen ve akşam çorba yatarken 300 ml süt beslenme bu kadar ve hocam kahvaltı özellikle cok zorluyor inanın bir yere cıkamıyorum ne tatil ne bir şey bulamam yüzünden hala öiğnemiyor sakızları lahmacunlar  denedim yok aska çiğnemiyor yutmuyor  maşallah zeki akıllı bir kız ama bu eksiklik beni yoruyor üzüyor vitamin alamıyor ne pilav ne ana yemek yok aç bırakmak işe yarar mı mesela sabah tek tek koysam yemeyecek zaten öğlene kadar aç mı kalsa bu sefer de kilo kaybeder bana yol gösterin ne olur yaz geldi dışarı corba taşımaktan bunaldım eline bir simit alsa yese inanın o bile yeter
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.